MEET Maisons Clothes: Op maat gemaakt textiel en promotionele artikelen

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 4 oktober 2019 om 13:10 

D.R.

Al meer dan 20 jaar biedt Maisons Clothes gepersonaliseerd textiel en promotieartikelen aan voor de bedrijfswereld. Dankzij hun catalogus van meer dan 40.000 artikelen, zijn ze een ware referentie in onze sector.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Maisons Clothes?

Maison Clothes werd opgericht in 1996 en biedt haar klanten gepersonaliseerd textiel en promotionele artikelen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van textiel (sweatshirts, t-shirts, petjes, mutsen …) en promotionele artikelen (van klassieke balpennen tot op maat gemaakte vorken). Onze catalogus bevat meer dan 40.000 referenties, die we met ruim 14 innovatieve technieken op maat maken. Of het nu gaat om drukwerk, objecten of textiel, wij bieden u een zeer ruime keuze aan milieuvriendelijke producten.

 

Wat maakt u volgens u anders dan de concurrenten?

De kracht van het aanbod van Maisons Clothes isde veelzijdigheid: de expertise en vaardigheden van onze medewerkers, een voortdurend bijgewerkt machinepark, een volledig en betrouwbaar ‘goed-voor-druk’-systeem per e-mail, enz. Onze nauwe samenwerking met de grootste textielproducenten en -distributeurs en onze expertise op dit gebied stellen ons in staat een ruime keuze aan modellen en kwaliteiten aan te bieden. Wij reageren snel en betrouwbaar op alle vragen en besteden bijzondere aandacht aan de uitvoering.

Wij vertegenwoordigen meer dan 20 jaar ervaring, uitmuntendheid en passie voor onze producten. Bij Maisons Clothes vindt u het beste advies om het juiste product te kiezen voor de juiste prijs. Wij passen ons aan uw behoeften en deadlines aan.

 

Voor wie zijn uw producten en diensten bestemd?

Onze B2B-clientèle is zeer uitgebreid: van kleine KMO’s tot grote bedrijven. Communicatie via objecten en textiel laat niemand onverschillig.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ons verkoopteam bestaat uit 4 personen die zich toeleggen op advies in functie van uw behoeften en uw sector.

 

Een speciale aanbiedingvoor Beci?

Wij bieden u de levering aan bij uw eerste bestelling.

 

Informatie en contact: ph@maisonsclothes.be Facebook

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen