MEET Maris Coatings, specialist in het waterdicht maken van gebouwen

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 4 oktober 2019 om 15:10 

D.R.

Maris Coatings specialiseert zich in het waterdicht maken van gebouwen en biedt individuele oplossingen voor bouwprofessionals. Betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie zijn de waarden van dit bedrijf, dat ecologie en veiligheid centraal stelt.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, MARIS Coatings sa/nv?

MARIS Coatings Benelux, een zusterbedrijf van Maris Polymers, creëert en verdeelt vloeibare waterdichte producten op basis van polyurethaan. Voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie, produceren wij een breed scala aan vloeibare en waterafstotende producten die koud, met een borstel, rol of lagedrukpomp in het hele gebouw kunnen worden aangebracht. Het Mariseal gamma omvat onder andere de Mariseal 250 voor daken, met een levensduur van minstens 25 jaar volgens EOTA en Dibt, de Mariseal 400 (bestand tegen voetgangersverkeer), de Mariseal 420 (bestand tegen voertuigverkeer) en de Mariseal 600 voor het waterdicht maken van funderingen.

 

Sinds wanneer bestaat Maris Coatings sa/nv?

Hoewel we pas sinds 2017 onder de naam MARIS Coatings Benelux bestaan, heeft de Maris Polymers groep 30 jaar ervaring in meer dan 70 landen.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Momenteel telt de Benelux-divisie (die ook de Zwitserse markt beheert) 10 medewerkers.

 

Voor wie zijn uw producten bestemd? Wat is uw doelgroep?

Onze klanten zijn professionele oppervlaktebehandelaars in de bouwsector. Wij bieden ook meer specifieke producten voor industriële toepassingen.

 

Wat maakt u volgens u anders dan de concurrenten?

Allereerst hechten wij veel belang aan de samenstelling van onze producten: ecologie en duurzaamheid zijn twee essentiële elementen voor ons bedrijf. We investeren ook veel in het eenvoudige en veilige gebruik van onze producten: vooral tijdsbesparingen bij het aanbrengen en het elimineren van risico’s (brand, brandwonden, …) die inherent zijn aan traditionele toepassingen.

 

Een speciale aanbiedingvoor Beci?

We nodigen alle Beci-leden van harte uit op de beurzen waar we aan deelnemen (Belgian Roof Day, Batibouw …). Aarzel niet om ons uw aanvragen per e-mail te sturen.

 

Contact: info@marisbenelux.comwww.marisbenelux.com– +32 (0)2 880.12.37.

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen