MEET Orange Clignotant, voor op maat gemaakte films

11 oktober 2019 om 14:10 

Van bedrijfsfilms tot reclamespots, in 3D of audiodescriptie … Orange Clignotant verwelkomt u in zijn Brusselse studio’s om de film te produceren die 100% aan uw verwachtingen voldoet.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Orange Clignotant ?

Orange Clignotant onderscheidt zich als videoproducent door zijn zeer gespecialiseerde transverse aanpak. Ons werk berust op drie pijlers: strategie, creativiteit en technologie. Zonder dit drievoudige perspectief is het niet mogelijk om een efficiënte film te maken.

Onze videocontent is niche-gebonden en houdt rekening met de hoge specificiteit: bedrijfsfilms, institutionele video’s, opleiding, informatie, beveiliging, commerciële en e-learning-clips …

Wij hanteren verschillende productietechnieken: videofilms, animatiefilms (motion design, white boarding, paper cut out …), 3D, 360°, augmented reality, audiodescriptie enz.). We beschikken over een eigen filmstudio in Brussel en we bieden ondersteunende diensten: advies en distributie- en referentiemiddelen.

 

Aan wie zijn uw producten en diensten gericht? Wat is uw doelgroep?

Orange Clignotant werkt voor tal van instellingen (overheid, Europa, verenigingen …), privéondernemingen van alle groottes en sectoren (ZKO’s, KMO’s en multinationals), alsook actoren in onderwijs en vorming. Onze markten zijn voornamelijk de Benelux, Frankrijk en andere Europese landen, zonder echter de andere continenten uit te sluiten.

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten?

Onze veelzijdige ervaring, de kwaliteit van onze diensten en onze prijzen. Orange Clignotant, opgericht in 2005, promoot efficiënte films met een gecontroleerde ROI, zeer hoge kwaliteitsnormen en een redelijk budget. We zorgen ervoor dat onze films hun doelstellingen daadwerkelijk bereiken.

Daarnaast is Orange Clignotant ook het eerste audiovisuele bureau dat al zijn filmproducties op eigen kosten (met WeForest) ecologisch compenseert. Deze verbintenis verschijnt aan het einde van elke film.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ons bureau bestaat uit vier vaste medewerkers, naast teams van freelancers en occasionele audiovisual medewerkers die wij inhuren volgens de specifieke kenmerken van elk project.

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden:

We geven Beci-leden 5% korting op het budget van een eerste film van Orange Clignotant.

 

Informatie en contact: www.orangeclignotant.beTwitterLinkedInFacebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

 

Delen