MEET Peter Janik, Bionic Vision Jewelry Studio

Door Peter Van Dyck  - 25 juli 2020 om 12:07 

Hij werkte wereldwijd al samen met creatievelingen van divers pluimage en wil nu van Brussel een epicentrum van innovatieve sierraadkunst maken. Juweelontwerper Peter Janik is een man met een plan.

 

Meneer Janik, kunt uw studio omschrijven in enkele woorden?

Mijn studio produceert visionaire sierraadkunst die wereldwijd tentoongesteld en bekroond is. Meestal werk ik op maat. Niet enkel voor rijke kunstverzamelaars, maar ook voor een gemeenschap van gepassioneerde liefhebbers.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ik heb nog één medewerker, maar voor onze internationale campagnes en installaties werken we ook heel vaak samen met modeontwerpers, fotografen, grafisch ontwerpers, architecten en designers.

 

Wat is uw specialiteit?

Unieke hoogstaande sierraadkunst voor verzamelaars.

 

Voor wie zijn uw diensten/producten bestemd? Wat is de doelgroep?

Welgestelde kunstverzamelaars van over de hele wereld, jonge en innovatieve investeerders in kunst, overheden en succesvolle ondernemers, geïnteresseerd in juweellogo’s van hun merk.

 

Wat onderscheidt u van de concurrentie?

Het visionaire karakter van een trendsetter, de focus op duurzaamheid en de exposure die voortvloeit uit het winnen van internationale prijzen.

 

Hebt u een speciale aanbieding voor de leden van Beci?

Ik zoek een partnership met een topinvesteerder om samen de schouders te zetten onder een sierraadkunstatelier in Brussel. Als Europese hoofdstad is het de uitgelezen plek voor innovaties in luxe en sierraadkunst. Ik plan een rondreizende tentoonstelling met de meest innovatieve merken van de Benelux.

 

Informatie en contact: +32 479 092678  — webmaster@peterjanik.com — PeterJanik — Linkedin

Delen

Erick Thiry

Business Developement Manager