MEET RM Savate-Boxing

Door GaĆ«lle Hoogsteyn  - 7 februari 2020 om 11:02 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zin om stoom af te blazen, te transpireren, te delen en plezier te hebben? Afspraak bij RM Savate-Boxing voor sportieve sessies gegeven door een vice-wereldkampioen boksen.

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, RM Savate-Boxing?

RM Savate-Boxing werd meer dan een jaar geleden opgericht door vice-wereldkampioen boksen Rebecca Mandefu en biedt een totaal ongewone sporttraining aan: spierversterking, cardio en vuist- en voetboksen, maar ook Personal Training sessies en corporate Team Buildings.

Ā 

Hoe is uw bedrijf geboren?

Rebecca Mandefu is al 12 jaar als topatleet actief in Frans Savate-boksen. Ze ondervond dat boksen een geweldige manier is om plezier te hebben, mensen te ontmoeten, energie te kanaliseren en stoom af te blazen. Oorspronkelijk was ze een danseres, maar ze belandde een beetje bij toeval in het boksmilieu en vond het meteen leuk. Haar passie voor deze sport wilde ze delen. Vandaar de oprichting van RM Savate-Boxing, die ze momenteel alleen runt.

Ā 

Voor wie zijn uw diensten bedoeld? Wat is uw doelgroep?

Het RM Savate-Boxing concept is voor iedereen toegankelijk. Momenteel biedt Rebecca haar diensten aan zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar variatie, uitdagingen, groepscohesie en persoonlijke groei.

Ā 

Wat is uw specialiteit?

Het Franse savate-boksen. Het is de enige vechtsport waar boksers schoenen dragen. “Savate” betekent namelijk “schoen” in het oud Frans. De vuistaanvallen gebruiken dezelfde technieken als de Engelse bokssport, maar de technieken met de voet zijn veel gevarieerder, esthetischer en spectaculairder.

Ā 

Wat onderscheidt u volgens u van uw concurrenten?

Zonder te willen opscheppen ben ik een topatleet, 11 keer bokskampioen in Belgiƫ, vice-wereldkampioen Gevecht en Europees vice-kampioen Techniek. Bovendien ben ik op dit moment de enige vrouwelijke sportcoach in deze discipline in Belgiƫ. Tot slot doe ik dit werk elke dag met passie: ik wil mijn ervaring delen met mijn klanten en ben ervan overtuigd dat sport en boksen sterke waarden overbrengen, zoals teamgeest en het overtreffen van zichzelf.

Ā 

De speciale aanbieding voor Beci leden: Ik bied Beci-leden 10% korting op groepscoachingsessies en een t-shirt met het logo van mijn bedrijf voor elke inschrijving voor een van mijn workshops.

Ā 

Informatie en contact: www.rebeccamandefu.besavate@rebeccamandefu.be – 0479/883384

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen