MEET Treenity Solutions, de innovatieve It-onderneming

Door Elisa Brevet  - 22 juli 2019 om 08:07 

Treenity Solutions is gespecialiseerd in IT-diensten. De filosofie van het bedrijf? ‘Wij geloven dat een IT-project alleen kan bestaan ter ondersteuning van een bedrijfsproject.’

 

 Wat zijn de kenmerken van Treenity Solutions?

Treenity Solutions werd opgericht in 2010 en levert IT-diensten. We zijn een groep hoogopgeleide informaticaprofessionals die zeer gemotiveerd zijn om uiterst kwaliteitsvolle diensten aan onze klanten aan te bieden. Wij geven advies, bieden ondersteuning en diensten aan uw bedrijf en uw computermodellen. Dit geldt voor bijna alle aspecten van de levenscyclus van producten of projecten. Onze werkwijze vloeit voort uit de verworven expertise in verschillende ontwikkelings- en integratieprojecten. Voorbeelden zijn de ontwikkeling van decisieoplossingen en oplossingen op maat, evenals in het gebruik van de op de markt uitgeteste basismethodes (hoofdzakelijk PRINCE2, CMMI, Agile/SAFe en ITIL).

 

Wat is uw specialiteit?

Wij zijn gespecialiseerd in IT-consultancy. Treenity is een IT-bedrijf dat u helpt vernieuwende oplossingen te vinden. Onze expertise bestaat uit drie dimensies: de knowhow van informatietechnologieën, onze kennis van uw bedrijfsprocessen en best practices.

 

 

Delen