MEET VO Group, de communicatiegroep die beleving en gesprek combineert

Door Elisa Brevet  - 31 maart 2019 om 12:03 

©V.R

Terwijl de wereld voortdurend in beweging is, positioneert VO Group zich als referentie op het gebied van communicatie en vrije tijd. De groep onderscheidt zich door een kwaliteitsvolle dienstverlening die voortvloeit uit samenwerking en duurzaam engagement. 

 

Wat zijn de kenmerken van VO Group?

We leven in een tijd waarin nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan om de uitdagingen van de planeet aan te gaan en de problemen van de burgers aan te pakken. In deze context helpt VO zijn merk- en institutionele klanten om projecten te ontwikkelen, met een focus op resultaten. We zijn de eerste Belgische communicatie- en vrijetijdsgroep die communicatie ontplooit via beleving en gesprek. Wij bouwen bruggen tussen werkelijkheid en virtuele wereld. Onze fundamentele waarden zijn respect voor anderen, passie voor ondernemerschap en openheid.

 

Wat is uw specialiteit?

Wij beheersen alle aspecten van communicatie die bijdragen tot beleving en gesprek, ten voordele van innovatieve en verrijkte inhoud. Onze activiteiten, zowel in België als in de rest van Europa, variëren van ontwerp tot productie, inclusief advies en consultancy. VO Event, VO Citizen, Voice, VO Europe, Droh!me en onze partners bestrijken een breed scala aan vaardigheden. Onze groep ontwerpt en revitaliseert gebieden van communicatie en culturele activering of concrete vrijetijdsactiviteiten door middel van evenementen, sociale PR, merkactivatie, visuals, het web, de digitale wereld, sociale media, vrije tijd en cultuur.

 

Contact: www.vo-group.bevlarock@vo-group.be

Delen