Ontdek de nieuwsbrieven van Beci

Elke maand informeren we de Brusselse ondernemers en werknemers. Ontdek onze algemene nieuwsbrief en onze thematische nieuwsbrieven.

Bruxelles Métropole Online

Brussel Metropool Online

Elke maand informeert de nieuwsbrief van Beci de Brusselse ondernemers en werknemers:

  • tips & tricks
  • praktische info
  • onze beste artikels
  • … en nog veel meer!

HR & Social

Bent u geïnteresseerd in HR- en arbeidsrechtelijke vraagstukken of hebt u er dagelijks mee te maken?

U vindt in deze nieuwsbrief concrete en actuele informatie, maar ook de gedeelde ervaringen van collega’s, enquêtes en veel andere inhoud die u – dat wensen wij toch – in staat zullen stellen om de toekomstige uitdagingen aan te gaan van een beroep dat wellicht zeer snel zal veranderen.

Green

Een nieuwsbrief volledig gewijd aan thema’s die verband houden met het milieu

U vindt in deze nieuwsbrief concrete en actuele informatie en de beste praktijken van andere ondernemingen, zowel kleine en grote als nieuwe of reeds lang gevestigde. We houden u op de hoogte van mogelijke financieringen en van evenementen en opleidingen in de toekomst.

Mobiliteit

Alles wat er gebeurt in het Brusselse mobiliteitslandschap

Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er gebeurt in het Brusselse mobiliteitslandschap: van nieuwe wetgeving, over mobiliteitsoplossingen tot acties en activiteiten die Beci en haar partners organiseren om de Brusselse mobiliteit te verbeteren.

Executive Newsletter

Executive News

Korte en relevante informatie over het Brusselse bedrijfsleven en politiek.

Hiermee blijft u in één oogopslag op de hoogte van de economische en politieke vraagstukken in Brussel waaraan het VOB en haar team van het Kenniscentrum werken ten voordele van haar leden en van de economische activiteit in Brussel.

Uw inhoud in onze nieuwsbrief

Verhoog uw bekendheid bij de Brusselse bedrijven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief