Ontmoet ISATIÓ, beyond the fabric

6 november 2018 om 10:11 

Het credo van ISATIÓ? Stalen inzamelen uit de textielindustrie en deze verwerken tot accessoires en kleding voor dames. Het merk is lokaal en doet uitsluitend een beroep op Brusselse ambachtslieden.

 

Wat zijn de kenmerken van ISATIÓ?

Wij vertegenwoordigen tegelijk een lokaal merk, een sociaal en ecologisch engagement en een product uit de circulaire economie. Het concept bestaat erin om industriële stalen te verzamelen en om te vormen tot een collectie dameskleding en accessoires. Elk stuk is uniek, elk verhaal is exclusief, de uitdrukking van een passie, van een levensfilosofie 100% made in Brussels.

 

Waarin specialiseert u zich?

Waar ons project om gaat is de inzameling van afval uit de lineaire economie en het gebruik ervan in de kringloopeconomie. Dit afval wordt omgezet in een product met een hoge toegevoegde waarde, wat tegelijkertijd een oplossing biedt voor een milieubelastend probleem. Het gebruik van dit afval vermijdt inzamelings- en verwerkingskosten voor de gemeenschap.

 

Het speciale aanbod aan Beci-leden:

 We hebben twee aanbiedingen voor Beci-leden: een uitnodiging voor een van onze privé verkoopsessies en een korting van 5% op het bedrag van hun aankopen.

 

Meer informatie: ISATIO – Contact : isatio@hotmail.com

Delen