Management & Leadership

Iedereen is het erover eens dat de gezondheidscrisis een sprong voorwaarts mogelijk heeft gemaakt in het licht van grote uitdagingen zoals de digitalisering of de integratie van telewerken in het bedrijf. Als telewerk een flagrant voorbeeld van positieve verandering is, brengt het toch zijn deel van de vragen, problemen en uitdagingen met zich mee in het licht van een grote verandering in de bedrijfsmodi. Hoe kan telewerk worden aangepast aan de verschillende profielen van medewerkers en de behoeften van het bedrijf? Waar vind je inspiratie?

De manager staat voor deze uitdagingen alleen en is soms kwetsbaar. Hij moet deze veranderingen zelf onder ogen zien en tegelijkertijd een bron van inkomsten zijn voor zijn teams. Het ondersteunen van teams, het geven van praktische en juridische informatie, het begeleiden van nieuwe manieren van werken en de verwachtingen van het bedrijf in deze nieuwe context.

We weten dat managers de kern van de uitdaging van het herstel vormen. Het opnieuw uitvinden van bedrijven, het integreren van afstandsonderwijs, het heroverwegen van de bedrijfsvoering en de toekomst van het werk als manager, het integreren van “nieuwe manieren van werken” en de ontwikkeling van “freelance” bijvoorbeeld.

Beci organiseert regelmatig workshops, bijeenkomsten en trainingen om managers te helpen zichzelf onder ogen te zien en opnieuw uit te vinden. Vragen als: Hoe de teamcohesie te versterken, hoe te evolueren naar autonomiebeheer, hoe zich aan te passen en anders te functioneren dan voorheen?

  • Neem contact op met onze adviseur

    Vul dit formulier in :

  • Laat ons uw e-mailadres achter zodat onze expert contact met u kan opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image827

Catherine Mertens

Coaching Officer

+32 484 071 887