construction-concept-with-engineering-tools_1150-17809

Vastgoed Community in Brussel

BECI co-creëert expertise vastgoedevenementen met leden

Brussel, 17/01/2023

Het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest strekt zich uit over 161,4 km² met een bevolkingsdichtheid van 7 441 inwoners/ km². Een ander cijfer die belangrijk is om te vermelden is het aantal bedrijven die het Gewest telt: 110 825 ondernemingen zijn te vinden op Brusselse bodem. Zoals u zich kunt voorstellen, hebben al die ondernemingen een werkruimte nodig. 

Naast de bestaande diensten en voordelen lanceert BECI nu ook vastgoedevenementen en activiteiten voor leden door leden. BECI streeft er steeds naar de community te versterken en geeft de gemeenschap een belangrijke rol, ook bij de creatie van content: “Samen met onze leden vormen wij een hechte en unieke gemeenschap die haar expertise deelt en inzichtelijke interacties, kansen en advies biedt.”  Zo krijgen leden binnenkort de opportuniteit om real estate evenementen te co-creëren met als doel hun kennis uit te breiden door het delen van expertise.

BECI moedigt innovatie en durf aan door de uitwisseling van ervaring, deskundigheid en co-creatie, essentiële factoren voor succes en prestaties. De mogelijkheden zijn legio. Wat denkt u van een lunch met gastsprekers en kwalitatieve content, infomomenten of opleidingsdagen met experts? Door samen vastgoedevenementen te organiseren, wil BECI haar leden de ruimte geven met elkaar in gesprek te gaan over alles real estate.

Interactie, innovatie, investment en inspiratie staan centraal in het community aanbod. BECI zet meer dan ooit in op het verbinden van haar leden en het creëren van interactie. De Brussels Business Community telt meer dan 3.000 leden, goed voor zo’n 320.000 actieve personen. Dat is enorm veel waardevolle expertise samen die BECI gaat valoriseren voor de community.

BECI wil de community versterken met de expertise van de community. De huidige hoofdzetel op de Louisalaan 500 is een open huis voor de hele gemeenschap. Hier kunnen leden terecht voor vergader-, coworking-, conferentie-, evenementen- en uitwisselingsfaciliteiten.

U bent de expert. Wilt u uw vastgoedexpertise inzetten voor de community, samen een event of opleiding organiseren, of zijn er specifieke onderwerpen die u aan bod wil laten komen? Ons toegewijde team staat voor u klaar om samen inhoudelijk kwalitatieve evenementen op te zetten. Contacteer ons voor meer informatie.

 “BECI wil de community versterken met de expertise van de community.”

 

 

Stedenbouw & omgeving

Vragen over stedenbouw of het milieu? We brengen oplossingen in.

Handelshuur

Ontdek hoe we kunnen U helpen.