Vastgoed in Brussel

Uw bureau, co-working of huurruimte vinden

Het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest strekt zich uit over 161,4 km² met een bevolkingsdichtheid van 7 441 inwoners/ km². Een ander cijfer die belangrijk is om te vermelden is het aantal bedrijven die het Gewest telt: 110 825 ondernemingen zijn te vinden op Brusselse bodem. Zoals u zich kunt voorstellen, hebben al die ondernemingen een werkruimte nodig. 

Criteria waarmee rekening gehouden moet worden

Om uw kantoor te vinden, moet u rekening houden met meerdere criteria: de geografische ligging in functie van uw noden op de markt, toegankelijkheid, prijs, ruimtebehoefte etc. Als u nood heeft aan raad of hulp om de werkruimte te vinden die geschikt is voor u, dan helpen wij u graag.  

In volle ontwikkeling

Vastgoed in Brussel is een sector die in volle transformatie zit. Wie transformatie zegt, zegt noodzakelijkerwijs innovatie. Gedeelde woonsfeer, ecologisch bouwen, virtuele bezoeken of zelfs verbetering van de technische controletechnieken, de nieuwigheden van de sector blijven ononderbroken. Hetzelfde geldt voor kantoren. Sinds enkele jaren zien we de opkomst van nieuwe “gedeelde” werkruimten (co-working zoals SeedFactory, bijvoorbeeld). Met de gezondheidscrisis, is telewerk verplicht geworden en het zal waarschijnlijk een standaard worden in veel bedrijven. We zullen het gebruik van de “klassieke” kantoren moeten herdenken om er geen spookgebouwen van te maken.

Stedenbouw & omgeving

Vragen over stedenbouw of het milieu? We brengen oplossingen in.

Handelshuur

Ontdek hoe we kunnen U helpen.