Brussel Metropool : het referentiemagazine voor Brusselse kaderleden en bedrijfsleiders

Brussel Metropool, het referentiemagazine voor Brusselse kaderleden en bedrijfsleiders, beschikt voortaan over een eigen podcast. U ontmoet er de gasten van de redactie tijdens informele gesprekken over ondernemen en stedelijke aangelegenheden, die aanleunen bij de zorgen van bedrijfsleiders en de dagelijkse realiteit van hun Gewest.

abonneren

#02 Martine Tempels, senior Vice President van Telenet

#02 Martine Tempels, senior Vice President van Telenet – Een bedrijf is niets zonder menselijk talent. Maar hoe koester je als bedrijf dat talent, en zet je talenten het beste in? Voor het decembernummer van Brussel Metropool, met als thema Talentenbeheer, vroegen we raad aan Martine Tempels, senior Vice President van Telenet en een van de leading ladies van de Vlaamse ICT-wereld. Ze is ook bezieler van Coderdojo Belgium, een coachingsproject dat kinderen stimuleert om hun technisch talent te ontwikkelen. Talent ontwikkelen begint namelijk het best van jongs af aan. Hosts: Emmanuel Robert en Peter Van Dyck - Realisatie: Elisa Brevet en Ophélie Legast.

#01 – David Leyssens, directeur van The Shift

#01 – David Leyssens, directeur van The Shift - Het Belgisch netwerk The Shift brengt bedrijven, NGO’s en andere organisaties samen rond duurzaamheid.Naar aanleiding van de diverse acties die de afgelopen maanden plaatsvonden rond de thema's klimaat en milieu, praatten wij met David Leyssens, directeur van The Shift. Dit Belgisch netwerk groepeert 350 bedrijven, niet-gouvernementele organisaties, academici en overheden rond duurzaamheid. David Leyssens is ook gasthoofdredacteur van de “green” editie van ons magazine Brussel Metropool, dat in juni 2019 verschijnt. Hosts: Emmanuel Robert en Matthias Vanheerentals - Realisatie: Domenico Curcio.