Autosalon: op weg naar 2020 !

12 december 2019 om 13:12 

© BELGA PHOTO BENOIT DOPPAGNE

Op 10 januari 2020 gaat de 98e editie van het autosalon van start. Het is niet alleen de hoogmis voor liefhebbers van auto’s en motors, maar ook de grootste auto-expo van het land met om en bij de 100 000 vierkante meter expositieruimte.

Het autosalon is zoals elk jaar de uitgelezen kans om de laatste nieuwigheden en trends op automobielvlak te leren kennen. Deelauto’s staan voorop, uiteraard, maar ook andere technologie die de mobiliteit vlot moeten trekken krijgen een prominente plek. En dan zijn er natuurlijk ook de exclusieve modellen en blitse bolides, wat zou het autosalon zonder zijn?

Zin om ook dit jaar het salon de ontdekken? Beci nodigt u alvast uit op de exclusieve avant-première op 9 januari, in samenwerking met FEBIAC. Het is dé kans om het evenement samen met uw (zaken)partners te ontdekken en het jaar feestelijk in te zetten.

De avond begint om 18.00 uur in Brussels Expo (Heizel) en gaat door tot middernacht. Een entreekaartje kost 60 euro (btw inbegrepen). Reserveren kan via deze link

Delen