Schrijf je in voor Bike Brussels awards

Door Matthias Vanheerentals  - 18 juni 2019 om 14:06 

Heeft u met uw bedrijf een mooi fietsproject? Neemt uw bedrijf interessante initiatieven om Brussel fietsvriendelijker te maken?  Schrijf uw project dan zeker in voor de Bike Brussels Awards.

Heeft uw bedrijf het voorbije jaar extra inspanningen gedaan om het fietsen aan te moedigen? Bent u een fietsvriendelijke onderneming voor uw medewerkers? Ben u echte fietsondernemer? Zet uw bedrijf zich in voor een fietsvriendelijke stad? Dan wint uw fietsproject straks misschien wel de Bike Brussels Award. Schrijf u zeker in voor deze wedstrijd. Twijfel niet en dien een projectvoorstel in en wie weet staat uw bedrijf straks wel op het podium. De origineelste fietsprojecten in het Brussels Gewest vallen in de prijzen. De Bike Brussels Awards zijn de ideale manier om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

 

Promotie

Als u een project indient, krijg u automatisch een gratis toegangscode voor Bike Brussels én een plaats op de infotentoonstelling van Bike Brussels Expo van 20 tot 23 september. Dit evenement laat het brede publiek kennis maken met de verschillende fietsinitiatieven die onze hoofdstad rijk is. Maar er zijn nog meer redenen om in te schrijven. Naast gegarandeerde media-aandacht via enkele mediapartners, zoals Bruzz, Le Soir en Trends/Tendances zijn er voor de origineelste en meest effectieve fietsprojecten mooie prijzen weggelegd, zoals een gratis professionele bedrijfsfilm op maat van uw bedrijf.

 

Voorwaarden

Uw fietsproject moet wel voldoen aan drie criteria. Uw initiatief zet zoveel mogelijk Brusselaars van 16 tot 99 jaar al fietsend, steppend, wandelend,… actief in beweging. Het project is vooral gericht op functionele verplaatsingen bijvoorbeeld op weg naar het werk, school, hobby’s en winkel. Uw initiatief is een goed voorbeeld dat anderen kan inspireren om mee te werken aan een fietsvriendelijker Brussel. Uw aanvraag voor de Bike Brussels Awards kan u indienen tot en met 25 augustus 2019. Daarna worden alle correct ingevulde dossiers onderworpen aan de kritische blik van een vakjury die bestaat uit fietsliefhebbers en professionals. Indienen is supereenvoudig. Gewoon klikken en een vragenlijst met acht vragen loodst je vervolgens vlot door de aanvraagprocedure. De winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 20 september tijdens het B2B-evenement Brussels New Mobility, in Tour & Taxis.

 

 

 

Delen