beci entreprise en diffculté

Export

In België ligt de grens nooit ver weg. In een dergelijk klein land met een open economie in hartje Europa, is export een natuurlijke en zelfs noodzakelijke aanpak.

Help en diensten voor leden

5,966 miljard euro

aan Brusselse export (gegevens van 2016)

60 km

tussen Brussel en de dichtstbijzijnde grens

10.294

buitenlandse dochterondernemingen van Brusselse vennootschappen

Onze oplossingen en diensten

Ontdek hoe Beci en zijn partners u kunnen helpen.

service image
Exportformaliteiten
Vereenvoudig uw exportformaliteiten

Heb je een certificaat van oorsprong nodig? Een ATA-carnet voor tijdelijke export? Een visum voor een zakenreis? Een factuur, een contract, een prijslijst legaliseren? Het Beci Customs Center zorgt voor al uw internationale formaliteiten.

Doe de scan
service image
Internationale prospecteren
Elke donderdag

Van 12.30 tot 13.30 uur zal Sybille Motte, onze exportadviseur, al uw vragen beantwoorden. Wilt u exporteren, uw internationale netwerk uitbreiden of hebt u vragen over douaneprocedures? Ga je gang en vraag het!

Ik heb interesse
service image
Brexit
Doe de Brexit Impact Scan

De brexit kan uw bedrijf raken, ook al vermoedt u dat in eerste instantie niet. Doorloop alle op u van toepassing zijnde situaties om de - soms onvermoede - effecten voor uw bedrijf te ontdekken.

Lees meer
service image
EEN
Europa binnen handbereik

Prospecteer markten in Europa (en daarbuiten). Vind antwoorden op al uw vragen over de Europese regelgeving en subsidies. Het Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt KMO’s via meer dan 600 organisaties in 60 landen.

Meer informatie
service image
CONNECTS
Een platform om uw activiteit te ontwikkelen

Profileer uw bedrijf of vind partners op Connects: dit netwerkplatform brengt betrouwbare spelers samen binnen een netwerk dat door Belgische en internationale kamers van koophandel wordt beheerd. Registreer vandaag nog: voor Beci-leden is dit gratis!

Maak uw Connects account aan
service image
economische missies
Vertrek met een economische missie

Neem deel aan een economische missie om nieuwe markten te ontdekken, de lokale bedrijfscultuur te leren kennen en contacten te leggen – ook binnen de delegatie zelf. Beci neemt regelmatig deel aan Europese missies, naast prinselijke missies en regionale missies …

Raadpleeg de volgende missies
service image
kamers van koophandel
12.000 contactpunten wereldwijd

Wij zijn een onafhankelijke ledenvereniging die Nederlandse bedrijven helpt zaken te doen in België en Luxemburg door het verlenen van zakelijke diensten binnen de domeinen handelsbevordering, kennisoverdracht, netwerking, lobbying en individuele begeleiding.

Een lokale gesprekspartner vinden
service image
NKVK
Partners in BENELUX Business

Wist u dat er wereldwijd meer dan 12.000 kamers van koophandel bestaan, en dan wel op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau? De kamers van koophandel vormen het grootste netwerk van ondernemersorganisaties, een netwerk dat overal aanwezig is, ook waar andere netwerken geen toegang krijgen.

Meer informatie

Actualiteit

8 tips van ondernemers om bekendheid te verwerven in het buitenland

Dit is een complex vraagstuk, met vele mogelijke antwoorden, omdat producten, diensten, potentiële klanten en zakelijke tradities heel divers zijn, naargelang van de omstandigheden. Toch is praktisch advies goud waard als het voortvloeit uit de ervaring v...

Lezen

Beschikt u al over een Rex-nummer?

Voor ‘geregistreerde exporteurs’ is het voortaan gemakkelijker om handelsrelaties aan te knopen met een aantal landen waaronder India, Pakistan, Congo of Canada – en binnenkort ook Vietnam of Japan. Dankzij een registrering in het Rex-stelsel kunnen deze ...

Lezen

Brexit en politieke instabiliteit: wees erop voorbereid!

De Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk bereiden zich voor op een Brexit die hard zou kunnen aankomen. Maar hoe kunnen ondernemingen zich wapenen tegen een dergelijke uitkomst, waarvan de precieze gevolgen moeilijk te voorspellen blijven?   Beoor...

Lezen

Services - Exporter - nl

  • Neem contact op met onze adviseur

    Vul dit formulier in :

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jean-philippe-mergen_230x230

Contactpersoon

Jean-Philippe Mergen

Director Export – Enterprise Europe Brussels