5,966 miljard euro

aan Brusselse export (gegevens van 2016)

60 km

tussen Brussel en de dichtstbijzijnde grens

10.294

buitenlandse dochterondernemingen van Brusselse vennootschappen

Onze oplossingen en diensten

Ontdek hoe Beci en zijn partners u kunnen helpen.

service image
Prospectie
Europa binnen handbereik

Prospecteer markten in Europa (en daarbuiten). Vind antwoorden op al uw vragen over de Europese regelgeving en subsidies. Het Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt KMO’s via meer dan 600 organisaties in 60 landen.

Meer informatie
service image
Enterprise Europe Network
Platform voor partnermogelijkheden

Een platform om met internationale partners in contact te komen. Met de steun van Enterprise Europe Brussels kunt u uw bedrijfsprofiel en uw bedrijfsvoorstel verspreiden en nieuwe aanvragen of samenwerkingsaanbiedingen ontvangen.

Meer informatie
service image
CONNECTS
Platform voor partnermogelijkheden

Een platform om met internationale partners in contact te komen. Met de steun van Enterprise Europe Brussels kunt u uw bedrijfsprofiel en uw bedrijfsvoorstel verspreiden en nieuwe aanvragen of samenwerkingsaanbiedingen ontvangen.

Maak uw Connects account aan
service image
Exportformaliteiten
Vereenvoudig uw exportformaliteiten

Een certificaat van oorsprong nodig? Van een ATA carnet voor tijdelijke export? Een visum voor een zakenreis? Om een factuur, een contract, een prijslijst te legaliseren? Het Beci Customs Center vervult al uw internationale formaliteiten.

Meer informatie
service image
Brexit
Een platform om uw activiteit te ontwikkelen

Profileer uw bedrijf of vind partners op Connects: dit netwerkplatform brengt betrouwbare spelers samen binnen een netwerk dat door Belgische en internationale kamers van koophandel wordt beheerd. Registreer vandaag nog: voor Beci-leden is dit gratis!

Meer informatie
service image
Economische missie
Vertrek met een economische missie

Neem deel aan een economische missie om nieuwe markten te ontdekken, de lokale bedrijfscultuur te leren kennen en contacten te leggen – ook binnen de delegatie zelf. Beci neemt regelmatig deel aan Europese missies, naast prinselijke missies en regionale missies …

Raadpleeg de volgende missies
service image
Kamers van koophandel
Belgische Kamers in het buitenland

Er zijn 37 geaccrediteerde Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland. Zij dragen bij tot de bevordering van de bilaterale handel tussen België, Luxemburg, en het land waar zij gevestigd zijn. De Kamers bestaan uit ondernemers die bieden een klankbord, ondersteuning en helpen ondernemers met praktische zaken bij het verkennen van nieuwe markten in het buitenland.

Een lokale gesprekspartner vinden
service image
NKVK
Partners in BENELUX Business

Wist u dat er wereldwijd meer dan 12.000 kamers van koophandel bestaan, en dan wel op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau? De kamers van koophandel vormen het grootste netwerk van ondernemersorganisaties, een netwerk dat overal aanwezig is, ook waar andere netwerken geen toegang krijgen.

Meer informatie

Actualiteit

Een exclusief contract met een Japanse partner, goed idee?

Westerlingen beschouwen Japan als een totaal andere wereld: de taal is er anders, de cultuur en ook de manier van zakendoen. Verwerf vooral een goed inzicht in de Japanse aanpak van business, vooraleer u contacten legt met een bedrijf in dit land. INZICH...

Lezen

8 tips van ondernemers om bekendheid te verwerven in het buitenland

Dit is een complex vraagstuk, met vele mogelijke antwoorden, omdat producten, diensten, potentiële klanten en zakelijke tradities heel divers zijn, naargelang van de omstandigheden. Toch is praktisch advies goud waard als het voortvloeit uit de ervaring v...

Lezen

Beschikt u al over een Rex-nummer?

Voor ‘geregistreerde exporteurs’ is het voortaan gemakkelijker om handelsrelaties aan te knopen met een aantal landen waaronder India, Pakistan, Congo of Canada – en binnenkort ook Vietnam of Japan. Dankzij een registrering in het Rex-stelsel kunnen deze ...

Lezen

Services - Exporter - nl

  • Neem contact op met onze adviseur

    Vul dit formulier in :

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jean-philippe-mergen_230x230

Contactpersoon

Jean-Philippe Mergen

Director Export – Enterprise Europe Brussels

Word sponsor van de Brussels Business Community

Onze sponsorpakketten zijn op maat gemaakt voor leden en stellen hen vooral in staat om zichtbaarheid te verwerven op meerdere mediakanalen. Op basis van uw branche, interesses of zakelijke doelen helpen we u om de juiste doelgroep op het juiste moment te targeten. Onze pakketten zijn flexibel en afgestemd op uw ambities en budgetten.

Word partner van de Brussels Business Community

Een partnership aangaan met BECI is een unieke kans voor uw organisatie
toegang krijgen tot bronnen van onschatbare waarde en programma’s co-creëren
strategieën die een impact zullen hebben op de Brusselse economische gemeenschap.
Ons partnerprogramma omvat de mogelijkheid om te spreken en te plaatsen
VIP bij belangrijke evenementen, kortingen en promoties en ook
het gebruik van vergaderzalen op het hoofdkantoor van BECI.

Word lid van de Brussels Business Community