Creëer je onderneming: lanceer u!

Realiseer je project met ons Starter programma.
Een idee hebben is mooi maar het lanceren is beter.

 

Eenbedrijfuit de grondstampen of er eentjeoverkopen, beidezijnmogelijk. Tussenmei 2019 en april 2020 werden er maar liefst 5.500 bedrijvenopgestart. De zin om te ondernemen in Brussel is er zeker. De Hoofdstadteltmeer dan 110.000 KMO’s in allesectoren: horeca, bouw, gespecialiseerdeactiviteiten, wetenschap & techniek, verkoop, administratie etc. De mogelijkhedenzijneindeloos. Ons doel bij BECI? Jouhelpen om dit panorama aanBrusselseondernemersuit te breiden. Westellen je eenvolledig panel van dienstenvoordat je toelaat om jouwondernemingsproject te doenevolueren. Naasteenregelmatigeopvolging van onze mentoren en coaches, zijn onze expertensteedsbeschikbaar op allesleutelmomenten van jouwonderneming. Dus, ben je klaar om de sprong te wagen?

 

toegang krijgen tot een netwerkzich laten helpen voor administratie & legal • financiering op maat
klanten vinden • internationaal groeien • een marketingstrategie uitzetten • leveranciers vinden

service image
Elke week
Wij begeleiden je!

Digitale marketing, subsidies, financiering, internationale prospectie, eerste aanwerving en networking staan op de agenda

Ik heb interesse
service image
Starters
Word zelfstandig, begin een eigen zaak!

Richt u een eigen bedrijf op of opent u een dochteronderneming in België? Voordat u aan de slag gaat, neemt u best de tijd om u goed voor te bereiden: uw succes hangt er vanaf. Beci informeert, begeleidt en introduceert u in een netwerk van 35.000 bedrijven in Brussel.

Start uw project!
service image
Van start gaan
Al uw administratieve stappen in 45 minuten

Het ondernemingsloket op nummer 500 van de Louizalaan wordt beheerd door Partena Professional en verwelkomt u voor alle verplichte administratieve procedures die gepaard gaan met de oprichting van een bedrijf: het ondernemingsnummer, het sociaal verzekeringsfonds enz. Met of zonder afspraak bent u er in 45 minuten mee rond!

Online stappen
service image
Sociale formaliteiten
Volg opleidingen

Wat zijn uw nieuwe verplichtingen als ondernemer? Welk belastingstelsel is van toepassing op uw inkomen? Waar vindt u uw eerste klanten? Hoe geraakt u bekend op LinkedIn, facebook en via uw eigen website? Hoe onderhandelen? En nog vele andere vragen …

Vind de antwoorden in onze trainingen
service image
Networking
Doe aan netwerking!

In het zakenleven gebeuren de voornaamste ontmoetingen meestal toevallig. Waar ontmoet u tegelijk de CEO van een grote vastgoedonderneming, de inkoopmanager van een technologische KMO, een zelfstandige vertaler en de HRM van een uitzendbureau? Tijdens de netwerking evenementen van Beci, uiteraard!

Kom naar het volgende evenement

800 evenementen per jaar

Een wereldwijd netwerk

Een voortdurende begeleiding

"Door lid te worden kon ik mijn idee confronteren met ervaren mensen, feedback krijgen en natuurlijk toegang tot het BECI-netwerk!"

Dawya B. - Ecospot Directeur

Services - Se Lancer- nl

  • Neem contact op met onze adviseur

    Vul dit formulier in :

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eric Vanden Bemden

Contactpersoon

Eric Vanden Bemden

Coördinator Starters Programma

Met dank aan onze partners.
Wil je er deel van uitmaken?
Neem contact op!