De kracht en wendbaarheid van een community om te ondernemen en te groeien

“Ik heb waardevolle vaardigheden geleerd in het opbouwen, structureren en verwezenlijken van mijn project.”

“Het uitwisselen van ervaringen met andere starters is een inspirerende bron en stimuleert de groei van onze activiteiten.”

De beste ambassadeurs van de Starters Community zijn de leden zelf. Het starten van een eigen bedrijf is geen solitaire onderneming. Het gaat om het aangaan van uitdagingen die andere starters, zoals jij, al hebben doorstaan.

Word lid van de Starters Community

Deel uitmaken van het netwerk van gemeenschappen betekent toegang hebben tot relevante inhoud, evenementen en een gemeenschap van ondernemers en experts om elkaar te ontmoeten, te delen, uit te wisselen, te netwerken en samen oplossingen te zoeken.

Deze communities zijn speciaal ontworpen om alle ondernemers te ondersteunen bij het starten en ontwikkelen van hun bedrijf. Ze bieden een platform waar iedereen zijn of haar expertise kan delen en waar oplossingen en voorstellen aan anderen kunnen worden geboden.

Stichter van Happytivity
« Ik vond het geweldig om deel te nemen aan het Beci-programma. Ik vond het vooral leuk om andere Brusselse ondernemers te ontmoeten en met hen te netwerken. Ze zijn fantastisch! Het groepswerk en de steun van de coaches hebben me geholpen om vooruitgang te boeken bij het opzetten van mijn bedrijf. Bedankt! »
Hoofd Subsidia bij KBC Brussels
« Ik werk samen met BECI om de bedrijven in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te ontwikkelen. Grijp deze kans om uw projecten te realiseren. »
Oprichtster van Ecospot
« Door lid te worden van de Starter Community kreeg ik de mogelijkheid om mijn idee te toetsen aan ervaren mensen, waardevolle feedback te ontvangen en natuurlijk toegang te krijgen tot het BECI-netwerk. »
Oprichter van Ask Nestor
« De uitwisseling met andere Starters is een geweldige bron van inspiratie en draagt bij aan het versnellen van activiteiten. »

Neem deel aan de Starters Community

Sluit u aan bij de Starters Community en profiteer van de regelmatige bijeenkomsten, activiteiten en evenementen die speciaal georganiseerd worden voor al haar leden.

Elke donderdagochtend (van 7:30 tot 8:30 uur).

Het stressvrije ondernemersontbijt voor ondernemers die vroeg opstaan!

Dit is dé perfecte gelegenheid om uw dag op een aangename en creatieve manier te starten. Schuif aan tafel en maak kennis met andere ondernemers uit Brussel die graag willen netwerken. Onder het genot van een heerlijke kop koffie en wat gebakjes kunt u inspirerende gesprekken voeren en waardevolle contacten leggen.

Elke dinsdag van de maand

Maakt uw bedrijf een sterke groei door en wilt u nu internationaal uitbreiden?

Staat uw bedrijf stil en bent u op zoek naar mogelijkheden om u om te scholen, te transformeren en te innoveren?

Neem deel aan onze volgende scale-up avond en laat u inspireren door succesvolle ondernemers uit verschillende sectoren die een indrukwekkende en snelle groei hebben doorgemaakt.

Heeft u een idee en wilt u het graag concretiseren?

Via deze training zullen we u begeleiden, zodat u succesvol de verschillende stappen kunt zetten om ondernemer te worden.

Welke stappen moet u nemen om als zelfstandige te starten?

Ontdek alle antwoorden op deze vragen tijdens deze halve dag training.

Bekijk de artikels die gecreëerd en gedeeld zijn door en voor de Starters Community

Als lid van de Community kunt u ook artikelen maken over actuele onderwerpen, thema’s, concepten, nieuwe wetten… en zo uw ervaring en expertise delen.

Laat u inspireren door podcasts en videofragmenten

Het netwerk van gemeenschappen biedt ook podcasts en video’s van ondernemers en experts om u te helpen bij het creëren en ontwikkelen van uw professionele activiteiten. Ontdek tientallen podcasts en video’s om het traject van starters zoals uzelf te ontdekken of meer te weten te komen over tal van onderwerpen.

En waarom zou u zelf niet deelnemen aan een podcast of video?

Medofly Acceleration Programme

Medofly helpt ambitieuze en gedreven toonaangevende scale-ups op weg naar internationale groei.

Heeft u een vraag over...

Plan binnen 2 minuten een afspraak met een expert van de BECI-gemeenschap!

Sluit u aan bij de "Starters Community" en begin nu met ondernemen en groeien