Vaccineer uw bedrijf!

19 augustus 2021 om 15:08 

Vous souhaitez sans doute que vos collaborateurs puissent revenir au travail en toute confiance. Vaccinez votre entreprise. Vous souhaitez sans doute que vos collaborateurs puissent revenir au travail en toute confiance. Vaccinez votre entreprise.

Vaccineer uw bedrijf!

Terugkeren naar kantoor in alle zekerheid

Met de aanvang van het nieuwe school- en werkjaar wenst u waarschijnlijk dat uw werknemers met een gerust hart weer aan de slag kunnen. De covid-19-bedreiging blijft echter zeer reëel – vooral in Brussel, waar de vaccinatiegraad nog steeds onder het nationale gemiddelde ligt. Hebben sommigen van uw personeelsleden zich nog niet laten vaccineren, of aarzelen ze nog? 

U kunt hen en hun gezinnen helpen zich te laten vaccineren, als zij dat wensen. Op die manier verhoogt u de collectieve veiligheid in uw kantoren of werkplaatsen. BECI kan u daarbij helpen!

Concreet, hoe uw onderneming vaccineren? 

Vanaf 10 kandidaten is het mogelijk om met de GGC een vaccinatieactie (zoals voor het griepvaccin) ter plaatse, in uw bedrijf te organiseren. Een arts zal aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden waar de meest ongeruste werknemers nog mee zouden zitten. 

Hoe organiseert u de vaccinatie binnen uw bedrijf?

Wij hebben een gids samengesteld om u te helpen met alle praktische details over de organisatie van de vaccinatie van uw werknemers.

Om het te ontvangen, hoeft u alleen maar uw e-mailadres in te vullen via het formulier.

 

Delen