Zakendoen in een Post-Corona-wereld is ‘Digital First’

3 november 2020 om 11:11 

CONNECTS is een wereldwijde matchmaking en community management dienst die bedrijven online verbindt via hun lokale kamer van koophandel. Het opent een wereld van mogelijkheden om nieuwe zakelijke contacten te ontwikkelen en samen te werken binnen gemeenschappen van gemeenschappelijk belang.

In een ‘digital first’ zakenwereld is het MKB gedwongen om minder afhankelijk te zijn van fysieke netwerkbijeenkomsten op kamerevenementen of ergens anders, en zich meer online te richten op het vinden van nieuwe klanten, leveranciers en zakenpartners.

Vandaag de dag biedt het CONNECTS-platform onderdak aan 40 Kamers van Koophandel uit 30 verschillende landen, waarbij meer dan 23.000 van hun leden gemiddeld 5.000 maandelijkse vragen stellen. Als lead generation platform is CONNECTS opmerkelijk effectief: 1 op elke 2-4 berichten genereert 1 of meer leads, we hebben bewijs van concrete business gegenereerd als gevolg van 1 op de 10 berichten.

Binnenkort zullen kamers en hun leden in staat zijn om private business community’s op CONNECTS te creëren en te cureren, waardoor nieuwe gespreksgroepen en samenwerkingsverbanden ontstaan in een vertrouwde omgeving, met andere Kamerleden.

Gemeenschappen op CONNECTS kunnen bestaan uit bestaande kamerwerkgroepen en taskforces. Ze kunnen ook nieuw gecreëerde groepen van leden en belanghebbenden zijn die samenkomen rond een specifiek onderwerp, een specifieke supply chain of om een consortium te vormen om aan een project te werken of te reageren op een pitch.

Geïnteresseerd in deelname aan CONNECTS. Vraag uw BECI-contactpersoon om u uit te nodigen of bezoek www.connects.world.

Delen