MEET BIBLIOFILM en zijn hoogwaardige professionele werkdocumenten

Door GaĆ«lle Hoogsteyn  - 12 juli 2020 om 14:07 | 888 weergaven

@Unsplash

Wenst u documenten af te drukken, te binden of te lamineren? Hebt u een kaarten- of identificatiesysteem nodig? Wilt u documenten veilig vernietigen? Bij Bibliofilm is alles mogelijk!

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf BIBLIOFILM?

Bibliofilm is een in 1948 opgerichte familiale KMO in Brussel. Wij specialiseren ons in de distributie van professionele oplossingen voor de presentatie, de opwaardering, de individualisatie, de bescherming en de beveiliging van gedrukte documenten en plastic kaarten. Verder bieden wij systemen voor boekbinden, lamineren, coating, vergulden en spotlakken, naast snij-, druk-, coderings- en vernietigingsdiensten.

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ons team bestaat uit drie gespecialiseerde en meertalige vertegenwoordigers, twee gespecialiseerde technici en een marketing-, administratief en logistiek ondersteuningsteam. In totaal negen mensen.

Voor wie zijn uw diensten bestemd? Wat is uw doelgroep?

Onze diensten zijn gericht op alle organisaties, besturen en ondernemingen die belang hechten aan de hoogwaardige presentatie van hun documenten en de identificatie van hun personeel en bezoekers. We richten ons ook op interne bedrijfsdrukkerijen, copycenters, grafische bureaus en drukkerijen.

Wat is uw specialiteit?

We hebben er meerdere. Om te beginnen verkopen wij machines en verbruiksartikelen voor het inbinden en lamineren van documenten, naast snij- en documentvernietigingsmachines. Verder drukken we badges en plastic kaarten voor identificatie en veiligheid. Tot slot bieden wij een dienst na verkoop aan in ons atelier, maar we doen ook on-site interventies in Belgiƫ, Luxemburg en Frankrijk.

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrenten?

Meer dan 70 jaar praktijkervaring en op maat gemaakte oplossingen voor het inbinden en lamineren van documenten en het personaliseren van plastic kaarten. We beschikken in Brussel over een ruime voorraad. Ons pre- en after-sales is bijzonder ervaren en meertalig.

Het speciale aanbod voor de leden van Beci:

Aan de leden van Beci bieden wij een demonstratie, een gratis test van onze bind- en lamineringsmachines en van onze kaartprinters en ten slotte een korting van 10% op onze catalogusprijzen 2020.

Informatie en contact:

www.bibliofilm.com ā€“ 02/242.37.00 ā€“ info@bibliofilm.com ā€“ Facebook

Delen