MEET uLaw, een samenwerkingsinstrument speciaal voor advocaten

2 december 2019 om 12:12 

D.R.

Wilt u efficiënter werken? Transparanter zijn in de communicatie met uw klanten ? Partners of medewerkers vinden ? Dit alles is mogelijk op het uLaw online platform. 

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, uLaw? 

uLaw is het eerste juridische netwerk met een online platform dat een gedeelde werkomgeving biedt voor advocaten en hun cliënten. uLaw gaat gepaard met vernieuwende tools, waarmee advocaten en cliënten optimaal en transparant samenwerken. 

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten? 

uLaw is een “disruptief en alternatief model van samenwerking. Advocaten en cliënten beschikken over een gedeeltelijk geshared dashboard waarmee advocaten, voor elke zaak, met de cliënt informatie kunnen delen over de vooruitgang v an een zaak, budgetten, deadlines, enz. Zo kan de cliënt het werk in real time volgen. uLaw biedt een objectieve beoordeling van advocaten op basis van vertrouwelijke loopbaangegevens, gewogen op basis van via uLaw verzamelde en gematigde meningen van cliënten 

uLaw is ook het enige platform dat cliënten in staat stelt om offertes aan te vragen en verschillende werkvoorstellen te ontvangen. Dit alles in een omgeving dat alles archiveert, centraliseert en op een gebruiksvriendelijke manier organiseert. Advocaten kunnen via uLaw ook dossiers uitbesteden, medewerkers vinden voor specifieke zaken, offertes aanvragen, groepsdiscussies lanceren en zich ontdoen van al het administratieve werk (uLaw zorgt voor de time sheets, de facturatie, de betalingen, …). 

 

Aan wie zijn uw producten en diensten gericht? Wat is de doelgroep? 

uLaw zorgt ervoor dat advocaten en hun cliënten over werkinstrumenten beschikken. uLaw richt zich daarom tot moderne advocaten en hun cliënten, in de eerste plaats KMO’s en grotere ondernemingen. Maar op de lange termijn wil uLaw zich richten tot alle rechtzoekenden. 

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team. 

Het uLaw-team, dat in het voorjaar van 2019 werd samengesteld, bestaat momenteel uit twee personen: de oprichter en een veelzijdige collega. Verwacht wordt dat tegen het einde van het jaar een verkoopvertegenwoordiger zal worden ingehuurd. 

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden: 

uLaw is volledig gratis voor cliënten en ook voor advocaten drie maanden gratis. 

 

Informatie en contact: 0477 25 77 67 xavier.gillot@ulaw.be Facebook  

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen