Ontmoet CO2logic, een unieke aanpak ten gunste van een koolstofarme economie

Door  - 13 november 2018 om 17:11 

Sinds 2007 ontwikkelt CO2logic een unieke aanpak voor een koolstofarme economie. Het concept berust op een eenvoudig transitieplan in 4 stappen. Aan het einde van het proces krijgt het bedrijf van de klant een internationaal erkend “CO2 Neutral” label.

 

Wat zijn de kenmerken van CO2logic?

Sinds 2007 werkt CO2logic met een unieke aanpak, ontwikkeld voor een koolstofarme economie. Het is een eenvoudig en efficiënt transitieplan in 4 stappen: berekenen, reduceren, compenseren en communiceren. Deze aanpak levert uitzonderlijke resultaten op voor alle soorten organisaties.

 

Waarin specialiseert u zich?

Alles organisaties hebben te maken met milieu-uitdagingen, specifieke certificeringsverzoeken, verordeningen, rapporten, verklaringen of een behoefte aan accreditatie binnen de sector. Daarom ondersteunen onze consultants deze bedrijven in de koolstofarme transitie en de strijd tegen klimaatverandering.

Naast een milieudoelstelling bekleedt de missie van CO2logic ook een sociale dimensie. Wij willen trainen, opleiden en waarde toevoegen aan de samenleving door middel van klimaatgerichte en onderwijsprojecten.

 

Het speciale aanbod aan de Beci-leden:

We lanceren een gezamenlijk initiatief met Beci door de leden van de Kamer van Koophandel in staat te stellen de CO2-voetafdruk van hun activiteiten in te schatten en een actieplan te ontwikkelen.

Meer informatie : co2logic – Contact : mathieu@co2logic.com

 

Delen