Wissel ideeën uit met andere starters om uw bedrijf op te bouwen, te lanceren en te laten groeien

De kracht en flexibiliteit van de Starters Community liggen in haar leden. Starters zoals u, die hun bedrijf al hebben gelanceerd of van plan zijn dit te doen.

Ontdek de leden van de gemeenschap en wat zij voor u kunnen betekenen… en wat u voor hen kunt betekenen. Kom samen, deel, wissel uit, netwerk en zoek samen naar oplossingen.

Deskundige in sessies/acquisitie
« Ik begeleid kopers en verkopers binnen de BECI-gemeenschap bij het uitvoeren van hun projecten. »
CEO / BrightBiz
« Alle bedrijven hebben behoefte aan verkopen. Als expert in commerciële strategieën en trainingen ben ik verheugd om de BECI-gemeenschap te helpen. »
Advocaat / Juridisch expert BECI
« Als actief lid van het (CEd) binnen BECI bied ik juridische ondersteuning aan Brusselse ondernemers die moeilijkheden ondervinden in hun activiteiten.»
Oprichter van Asanamaste
« Dankzij de begeleiding van BECI heb ik geleerd hoe ik mijn project kan opbouwen, structureren en realiseren! »
Coach en Directeur van Hakacia
« Als expert help ik starters bij het positioneren en marketen van hun bedrijf. »
Oprichter van Ask Nestor
« De BECI Starter is een avontuur dat uw project een boost geeft met waardevolle ondersteuning en samenwerkingen. »
Oprichter van Ask Nestor
« De uitwisseling met andere Starters is een geweldige bron van inspiratie en draagt bij aan het versnellen van activiteiten. »
Stichter van Happytivity
« Ik vond het geweldig om deel te nemen aan het Beci-programma. Ik vond het vooral leuk om andere Brusselse ondernemers te ontmoeten en met hen te netwerken. Ze zijn fantastisch! Het groepswerk en de steun van de coaches hebben me geholpen om vooruitgang te boeken bij het opzetten van mijn bedrijf. Bedankt! »
Oprichtster van Ecospot
« Door lid te worden van de Starter Community kreeg ik de mogelijkheid om mijn idee te toetsen aan ervaren mensen, waardevolle feedback te ontvangen en natuurlijk toegang te krijgen tot het BECI-netwerk. »
Hoofd Subsidia bij KBC Brussels
« Ik werk samen met BECI om de bedrijven in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te ontwikkelen. Grijp deze kans om uw projecten te realiseren. »
Sluit u aan bij de "Starters Community" en begin nu met ondernemen en groeien