Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

RH & Social

BECI is uw onmisbare bondgenoot in sociaal recht. Als lid van de Community krijgt u toegang tot cruciale informatie, gepersonaliseerd advies, opleidingen en strategische contacten. Kies BECI om de complexe uitdagingen van het sociaal recht aan te gaan!      Experts   Newsletter   


Sociaal recht in België voor werkgevers: een overzicht


Het sociaal recht in België regelt de relaties tussen werkgevers en werknemers. Deze wet is complex vanwege het grote aantal bepalingen en voorschriften, die vaak sectorspecifiek zijn. Het beheren van de relaties met de sociale partners van het bedrijf voegt daar nog een extra laag complexiteit aan toe en vereist een gedetailleerd begrip van collectieve onderhandelingen. Onzekerheid ontstaat ook doordat het moeilijk is om soms onduidelijke wetteksten te begrijpen, waardoor het voor werkgevers van cruciaal belang is om gespecialiseerd juridisch advies in te winnen.


BECI : Uw partner voor HR en Sociaal

Droit social - BECI


BECI biedt haar leden een dynamisch platform om te navigeren op het complexe gebied van sociaal recht.

Dit is wat BECI u als ondernemer te bieden heeft:

Profiteer van relevante artikelen op de website van BECI en de socialemediakanalen; ontvang een keer per maand onze HR & Social nieuwsbrief in uw inbox met een selectie van de beste artikelen. Maak gebruik van betrouwbare bronnen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en het laatste nieuws op het gebied van HR en sociaal recht.

Profiteer van de mogelijkheid om te praten met experts uit de Community die gespecialiseerd zijn in sociaal recht. Krijg persoonlijk advies om uw specifieke moeilijkheden op te lossen!

Breid uw kennis uit dankzij opleidingen, bijscholingen en relevante bijeenkomsten over sociaal recht, zowel individueel als in groep. BECI biedt gratis deelname (voor u en uw medewerkers) aan 90% van de georganiseerde evenementen, waardoor u uw vaardigheden en professionele netwerk kunt versterken. Schrijf u in voor de evenementen

BECI is niet alleen een informatiebron, het is ook een dynamisch netwerk. Leg contacten met verschillende partners, zowel publieke als private, die een cruciale rol kunnen spelen in de ontwikkeling van uw bedrijf.

Ook voor HR-professionals in overheidsdienst

BECI erkent het belang van HR-professionals in overheidsdienst en biedt ook regelmatig opleidingen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van statutair en contractueel personeel.
Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.
Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.