MEET French And Fit, sport op het werk voor meer productiviteit

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 20 september 2019 om 15:09 

Een gelukkige werknemer is nog gemotiveerder. Sport is immers een van de belangrijkste bronnen van welzijn. French And Fit stelt u dan ook voor om sport op te nemen in uw welzijnsbeleid op het werk. 

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf ? 

Wij verbeteren de levenskwaliteit en de inzet van uw medewerkers dankzij digitale sport. Geen sportzaal nodig ! 

Wij beschouwen inderdaad dat een aantrekkelijker werkomgeving voor de werknemers bijdraagt tot nog meer inzet en een verbetering van de levenskwaliteit. Het bedrijf ziet op die manier zijn productiviteit en de motivatie van zijn werknemers aanzienlijk toenemen. 

 

Voor wie zijn die diensten bestemd ? Wat is uw doelgroep ? 

Wij werken samen met alle bedrijven die een welzijnsbeleid met sport willen ontwikkelen voor hun werknemers. Wij stellen een digitale oplossing voor die zich aanpast aan de zware uurroosters en het plaatsgebrek om te sporten. 

 

Wat onderscheidt u van uw concurrenten ? 

Wij zijn 100% on line ! De werknemers kunnen de sportsessies doen waar ze willen : op het werk, in om het even welke zaal of bij hen thuis. En wanneer ze willen. 

Onze sessies zijn ook ontwikkeld voor een groep mensen met een heterogeen niveau. De leeftijd doet er niet toe. De behoeften van elk individu zijn onze absolute prioriteit. 

 

Met hoeveel zijn jullie in het bedrijf ? Beschrijf ons uw team in het kort. 

French and Fit werd opgericht in 2018 en wij zijn momenteel met 4 : Jean, de oprichter, Yannick, onze gecertificeerde coach, Brian, onze arts en Laura, onze duizendpoot die ons helpt met alle administratieve en zakelijke aspecten van het bedrijf. 

 

Speciaal aanbod voor de Beci-leden : 

De eerste maand gratis om onze diensten te ontdekken. Voor de Beci-leden bieden wij daarop nog een korting aan van 10% op de eindprijs 

 

Informatie en contact: contact@frenchandfit.com — +32 (0) 498 71 04 88 — Facebook 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen