Fysiek welzijn

De primaire brandstof van het bedrijf is het personeel. En de eerste bron van een individu is zijn of haar lichaam. Vandaar het belang om medewerkers te helpen een gezond lichaam te hebben?

Deze vragen, die het kader van het bedrijf lijken te overstijgen, staan echter centraal. Voeding, lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl als geheel zijn belangrijke bronnen van motivatie en voortdurend vernieuwde energie en dus voor de prestaties van uw bedrijf.

Hier zijn bijvoorbeeld enkele van de voordelen van een positieve levensstijl: het opnieuw verbinden van uw lichaam en hersenen, het leren detecteren van de signalen die ons lichaam ons stuurt, meer energie en gevoel van welzijn, een verhoogd gevoel van eigenwaarde, een verbeterde stemming, concentratie en productiviteit, een betere kwaliteit van de slaap, minder stress en angst. Omgekeerd kan het verwaarlozen van deze aspecten sommige werknemers leiden tot verslavingen zoals alcohol, tabak, werk, beeldschermen…

Om u te helpen deze positieve spiraal in uw bedrijf te brengen, adviseert, traint en informeert Beci u over deze onderwerpen en hoe u ze op een eenvoudige manier in het bedrijf kunt brengen. Teambuilding, trainingen, teamsportabonnementen … Er zijn zoveel mogelijkheden om de samenhang en de prestaties van uw eerste bron te verbeteren.

image827

Catherine Mertens

Coaching Officer

+32 484 071 887