Import/Export - BECI
Import/Export

Import/Export

De juiste informatie en contacten  

 

Beci International staat in dienst van bedrijven in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, die hun activiteiten internationaal willen uitbreiden, zowel voor de export van goederen of diensten, als voor de import.  

Als onderdeel van het  Enterprise Europe Network , aanwezig in meer dan 60 landen, helpen onze BECI-experts u op de volgende gebieden: Europese en internationale regelgeving, toegang tot buitenlandse markten,  contacten met geschikte  buitenlandse partners, internationale overheidsopdrachten.  

Profiteer van hun ervaring door contact met ons op te nemen en informatie, praktisch advies en contacten in het buitenland te ontvangen om uw bedrijf in export en/of import te laten groeien.   

 

Import/Export

Douanevereenvoudigingen

BECI en Customs4Trade geven een samenvatting van de belangrijkste maatregelen ter vereenvoudiging van de douane die de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen (AAD & A) heeft ingevoerd om de huidige crisis het hoofd te bieden.

Lees meer
service image
Import/Export

CE-markering in 6 stappen

U ziet dit acroniem waarschijnlijk dagelijks op heel wat producten staan: de CE-markering. Wat betekenen deze twee letters? Wie kan of moet ze aanbrengen? Op welke producten? Ook op de uwe?

Lees meer
service image
Import/Export

Europese overheidsopdrachten

Hoe selecteert u de offertes die u interesseren en hoe maximaliseert u de kans op het winnen van een contract?

Lees meer
service image
Import/Export

Certificaat van overmacht

Voor bedrijven die als gevolg van de covid-19-crisis hun contractuele verplichtingen in hun exportactiviteit niet konden nakomen, kunnen wij op verzoek een document uitgeven dat “Certificaat van Overmacht Majeur” wordt genoemd en dat wordt verstrekt door het Verbond van Kamers van Koophandel van België.

Lees meer
Sybille rond

Sybille Motte

Import/export Officer

+32 2 563 68 54