#DeelUwCloud: een samenwerkingsinitiatief om u te begeleiden bij uw digitale overstap

25 februari 2019 door
BECI Community

[Co-productie] Als u al de mate van uw digitale overstap hebt getest, dan bent u zeker vertrouwd met Chilli, onze partner in innovatie die speciaal opgericht is voor de kmo’s en die de ambitie heeft om hen de weg naar de Cloud-software te tonen die het best aan hun belangen en aan hun digitale ontwikkelingsniveau aangepast is.

Vanuit de overtuiging dat de kmo’s onvoldoende betrokken zijn bij de huidige digitale revolutie, lanceert Chilli voor hen het samenwerkingsinitiatief #DeelUwCloud. Deze beweging heeft de ambitie om een stand van zaken op te maken van de Saas-software (Software-as-a-Services) die momenteel in ondernemingen gebruikt wordt en om het delen van beste praktijken op digitaal vlak te bevorderen.

Om dat te realiseren, stelt Chilli u een gedeelde kennisbank ter beschikking op basis van samenwerking, met volledig vrije toegang en die uiterst eenvoudig in gebruik is: u hoeft alleen maar de naam van de verschillende softwareprogramma’s die u in uw kmo gebruikt, in de tabel op te geven. Op die wijze ontdekt u welke software door anderen uit uw sector gebruikt wordt om hun facturen uit te schrijven en te innen, nieuwe medewerkers aan te werven, hun kostennota’s, contracten en klantenrelaties te beheren en welke de andere belangrijkste procedures van hun bedrijfsvoering zijn.

Het is snel, gemakkelijk en onontbeerlijk om op de hoogte te blijven van de beste praktijken in de sector!

Wilt u deelnemen? Of wilt u zich gewoon laten inspireren door de huidige antwoorden van anderen uit uw sector? Aarzel dan niet om op de link te klikken en om het initiatief in uw omgeving bekend te maken.

 

Dus…klaar om mee te doen met deze beweging?
Elke handeling strekt u tot voordeel: het is anoniem, gratis en vrijblijvend. Als u aan het einde van de beweging #DeelUwCloud de volledige studie per e-mail wil ontvangen, stuur dan uw e-mailadres naar louise@chilli.consulting.

 

Meer info
https://chilli.consulting/

Contact

Louise Colin
+32 473 39 56 28
louise@chilli.consulting

Julien Lhoste
julien@chilli.consulting

BECI Community 25 februari 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren