Good Morning 500

Het ontbijt zonder zorgen voor ondernemers die vroeg opstaan. 

Gratis, iedere donderdag, van 8 tot 9.30 uur

Beci, Louizalaan 500.

Waarom begint u uw donderdag niet met een informeel ontbijt met andere Brusselse ondernemers?

Dus waarom niet deelnemen aan de "Good Morning 500", een gratis ontbijt zonder zorgen dat elke donderdagochtend bij Beci wordt gehouden?.

Het is de perfecte gelegenheid om uw dag op een gezellige en creatieve manier te beginnen door te kletsen en Brusselse ondernemers te ontmoeten die willen netwerken onder het genot van een goede koffie en wat gebak. Dus doorbreek het isolement, doorbreek uw routine, inspireer elkaar en netwerk voordat u aan uw werkdag begint. De "Good Morning 500" wordt geleid door ondernemers (Spacious, Beci, gasten...) en heeft als doel een eerste kring van contacten te creëren, die van week tot week zal groeien en diversifiëren.

Neem deel of kom uw producten en diensten presenteren 
De "Good Morning 500" is ook voor u een gelegenheid om uw producten en diensten tijdens een ochtend voor te stellen, te testen, te proeven of zichtbaar te maken voor andere ondernemers? Wie weet is deze "Good Morning 500" de eerste stap naar een ontmoeting met prospects, klanten, partners, leveranciers ... Wilt u uw bedrijf voorstellen? Contacteer ons om het te organiseren!

Hoe kunt u deelnemen aan de volgende Good Morning 500?
Niets is eenvoudiger: schrijf u die ochtend gratis in bij de ingang via een kort opt-in formulier wanneer u voor het eerst komt en kom vooral zoals u bent. Informele sfeer en dresscode: u komt zoals u wilt, of het nu voor een vergadering is met een klant in de buurt, na uw ochtendjogging, met uw hond, op de fiets ... of zelfs gewoon op een 'normale' werkdag.

Neem deel aan de volgende Good Morning 500


Contact: 

Jean-Marie Defaut: 0489 16 26 62 of jm@beci.be

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.