Pimento Map

IDEEËN OMZETTEN IN ACTIE! 

Een tool voor het beoordelen van de maturiteit van innovatieve projecten, het begeleiden van de oprichting van start-ups en het begeleiden van teams naar succes: 

Pimento Map bestaat al 7 jaar, is 100% digitaal en beschikbaar in 9 talen. Het helpt teams om innovatieve en succesvolle bedrijfsprojecten te ontwikkelen en stelt coaches in staat om sneller effectiever te zijn! - bekijk hun website 

Deze tool is ontwikkeld door het Virtuology Academy-team en is gebaseerd op diepgaand onderzoek bij honderden bedrijven. De Pimento Map-methodologie is geschikt voor alle soorten organisaties die te maken hebben met innovatieprojecten of deze beheren.   


Met 18 vragen en 4 mogelijke antwoorden zijn er 72 potentiële scenario's om te overwegen. De tool wordt gebruikt als een kompas om het team, de coaches en de experts te begeleiden bij de ontwikkeling van het project. Het geeft duidelijke aanwijzingen over de acties die prioriteit moeten krijgen en hoe de risico's geminimaliseerd kunnen worden. 

Gebruikt u Pimento Map-tool al?

Maak dan gebruik van onze debriefingsessies met lunch door u hier te registreren

Een unieke alles-in-één tool om de sterke punten, zwakke punten en aandachtspunten van een project te identificeren en de marktrijpheid te valideren. 

De voordelen van Pimento Map