City Marketing

BECI positioneert zich als uw onmisbare bondgenoot in City Marketing. Als lid van de Community heeft u toegang tot cruciale informatie, gepersonaliseerd advies, opleidingen en strategische contacten. Kies voor BECI om de complexe uitdagingen van de Brusselse City Marketing aan te gaan!

 

Brand Brussel, een ambitieus territoriaal marketing- en brandingproject: een overzicht


Steden over de hele wereld wedijveren steeds meer om talent, investeringen en toeristen aan te trekken. Daarom heeft het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in 2021 een ambitieus territoriaal marketing- en brandingproject gelanceerd.

Er waren 18 maanden onderzoek, concurrentieanalyse en samenwerking met verschillende stakeholders en burgers voor nodig om een strategisch merkplatform te creëren: In Brussels, we dare you to be yourself. We dagen je uit om jezelf te zijn.

Deze site presenteert ons nieuwe internationale merk en al zijn praktische tools. Hij is ontworpen om Brusselaars en partners die betrokken zijn bij de promotie van de stad te helpen het verhaal van Brussel met één stem te vertellen.

BECI: Uw partner in City-Marketing

BECI biedt zijn ledengemeenschap een dynamisch platform om te navigeren in het complexe veld van City-Marketing. Dit is wat BECI u als ondernemer te bieden heeft:

Profiteer van relevante artikels op de BECI-website en sociale netwerken; ontvang onze driemaandelijkse nieuwsbrief Brussels City-Marketing in uw mailbox met een selectie van de beste artikels. Profiteer van betrouwbare bronnen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en het laatste nieuws in City-Marketing in Brussel.

Profiteer van de mogelijkheid om te praten met ambassadeurs, experts en leden van de community die gespecialiseerd zijn in City-Marketing. Krijg persoonlijk advies om uw specifieke uitdagingen op te lossen!

Breid je kennis uit met actuele City-Marketing trainingen en sessies, zowel individueel als collectief. BECI biedt gratis deelname (voor u en uw medewerkers) aan 90% van de georganiseerde evenementen, om uw vaardigheden en uw professionele netwerk te versterken.

BECI is niet alleen een informatiebron, het is ook een dynamisch netwerk. Leg contacten met verschillende partners, zowel publieke als private, die een cruciale rol kunnen spelen in de ontwikkeling van uw bedrijf, producten en diensten.

Real Estate Community in Brussel

Vastgoed Community in Brussel - BECI

BECI co-creëert expertise vastgoedevenementen met leden


Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, dat is:

161,4
km²

7.441
Inwoners/km²
 110.825
 bedrijven


Brussel, 17/01/2023

Het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest strekt zich uit over 161,4 km² met een bevolkingsdichtheid van 7.441 inwoners/km². Een ander cijfer dat belangrijk is om te vermelden is het aantal bedrijven dat het Gewest telt: 110.825 ondernemingen zijn te vinden op Brusselse bodem. Zoals u zich kunt voorstellen, hebben al die ondernemingen een werkruimte nodig.  

Naast de bestaande diensten en voordelen lanceert BECI nu ook vastgoedevenementen en activiteiten voor leden door leden. BECI streeft er steeds naar de community te versterken en geeft de gemeenschap een belangrijke rol, ook bij de creatie van content: “Samen met onze leden vormen wij een hechte en unieke gemeenschap die haar expertise deelt en inzichtelijke interacties, kansen en advies biedt.”  Zo krijgen leden binnenkort de opportuniteit om real estate evenementen te co-creëren met als doel hun kennis uit te breiden door het delen van expertise.

BECI moedigt innovatie en durf aan door de uitwisseling van ervaring, deskundigheid en co-creatie, essentiële factoren voor succes en prestaties. De mogelijkheden zijn legio. Wat denkt u van een lunch met gastsprekers en kwalitatieve content, infomomenten of opleidingsdagen met experts? Door samen vastgoedevenementen te organiseren, wil BECI haar leden de ruimte geven met elkaar in gesprek te gaan over alles real estate.

Interactie, innovatie, investment en inspiratie staan centraal in het community aanbod. BECI zet meer dan ooit in op het verbinden van haar leden en het creëren van interactie. De Brussels Business Community telt meer dan 3.000 leden, goed voor zo’n 320.000 actieve personen. Dat is enorm veel waardevolle expertise samen die BECI gaat valoriseren voor de community.

BECI wil de community versterken met de expertise van de community. De huidige hoofdzetel op de Louisalaan 500 is een open huis voor de hele gemeenschap. Hier kunnen leden terecht voor vergader-, coworking-, conferentie-, evenementen- en uitwisselingsfaciliteiten.

U bent de expert. Wilt u uw vastgoedexpertise inzetten voor de community, samen een event of opleiding organiseren, of zijn er specifieke onderwerpen die u aan bod wil laten komen? Ons toegewijde team staat voor u klaar om samen inhoudelijk kwalitatieve evenementen op te zetten. Contacteer ons voor meer informatie.

 “BECI wil de community versterken met de expertise van de community.”

Real Estate

De inperkingsmaatregelen in verband met de gezondheidscrisis stellen de huurmarkt van handelszaken en kantoren sterk op de proef: tijdelijke sluitingen, vermindering van de activiteit (…) Veel van handelaren en ondernemers ervaren momenteel problemen met het betalen van hun huur. "Real Estate", opgericht door BECI, beantwoordt aan de zorgen van huurders en eigenaars.

Hier vindt u praktische informatie en advies om oplossingen te vinden die het best passen bij uw situatie.

Stedenbouw & milieu

Vragen over stedenbouw of het milieu? Wij kunnen u helpen.


Lees meer

Advies huurder

Overdracht van uw huur = akkoord van 2 partijen. Wees op de hoogte van uw rechten en plichten.

Lees meer


Advies eigenaar

Stopzetting of uitstel van uw huur? Wees op de hoogte van uw rechten en plichten.                                            

Lees meer

Handelshuur

Een probleem met uw huurder of de eigenaar? Ontdek hoe we u kunnen helpen.                                                    

Lees meer

Ontdek de laatste artikels over City marketing:

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.