Beci en Google Atelier Digital bundelen de krachten om samen de uitdaging van de digitalisering van onze bedrijven aan te gaan

20 mei 2020 om 14:05 

©GettyImages

De digitalisering van het bedrijfsleven en zijn tools is cruciaal geworden de laatste weken. Ondernemers moesten zich dringend aanpassen om te overleven. Beci besloot daarom om op 4 juni te starten met gratis opleidingen over digitale transformatie voor bedrijven. Het werkt daarvoor samen met Google Digitaal Atelier.

Beci zet zich in om Brusselse bedrijven te helpen het potentieel van digitaal in te zien. “Het gebruik van smartphones en computers is ruimschoots ingeburgerd. Maar toch wachten veel bedrijven om andere digitale tools te implementeren die handig kunnen zijn voor hun business. De reden? Te weinig kennis. We willen dat zo snel mogelijk oplossen”, legt Olivier Willocx, woordvoerder van Beci, uit. Om deze digitale omslag in Brussel te democratiseren, contacteerde BECI Google Digitaal Atelier. Samen ontwikkelen ze doelgerichte en kwaliteitsvolle opleidingen.

Het programma bestaat uit 6 opleidingsdagen, 1 dag per week gedurende 6 weken. Elke dag is gewijd aan een specifiek onderwerp:

 

“Digitalisering, dat is de kans om onze wereld te heruitvinden en eindelijk een aantal problemen de wereld uit te helpen”, zegt Thierry Geerts, CEO van Google België. “Vandaag hebben velen het begrepen: het is geen keuze meer. Daarom wil Google een actieve rol spelen in de digitale transformatie van de Brusselse economie.” Op termijn wil BECI in 10 jaar tijd 600.000 Brusselaars opleiden met Google Digitaal Atelier.

 

Newsletter Générale - Article

  • Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Delen