Brusselse ondernemers zeggen DANK U voor het werk van Brussel Economie & Werk tijdens de Covid-19 crisis

5 oktober 2021 om 17:10 

[persbericht]

Brussel, 5 oktober 2021 –  Eind augustus werd een tussenstand opgemaakt voor wat betreft de Corona-steunmaatregelen aan ondernemingen en zelfstandigen in het Gewest. De Brusselse administratie Economie & Werk heeft in die periode 80.076 aanvragen verwerkt, 66.888 dossiers goedgekeurd en betalingen uitgevoerd voor een totaal van €312 miljoen.

Was dit voldoende? Werden alle wensen van sectoren en ondernemers ingewilligd? Hebben we alle bedrijven kunnen redden? Zeker niet, maar feit is dat de mensen achter de dossiers een immens werk hebben verricht.

BECI en de Brusselse ondernemers wensen daarom hun dankbaarheid te tonen. Olivier Willocx, CEO van BECI zegt hoe: “Namens alle Brusselse ondernemers hebben wij in het oktobernummer van Brussels Business, het maandelijks magazine van BECI, een paginagrote advertentie gereserveerd met een welgemeende “dank u” aan alle medewerkers van Brussel Economie & Werk”. Vandaag verschijnt het magazine en vonden wij het passend om onze erkentelijkheid nog extra onder de aandacht te brengen met een blitz-bezoek aan Julie Fizsman, secretaris-generaal bij de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel. Wij overhandigden haar een ingelijst exemplaar van de affiche als blijk van onze dankbaarheid en een extra oplage van het magazine voor het personeel ”.

Delen