Daoust Top Employer 2020

13 februari 2020 om 17:02 

Giles Daoust (links) en Benjamin Sandron, respectivelijk CEO en HR-directeur van Daoust.

Daoust, één van de grootste werkgevers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, had het grote genoegen om het certificaat “Top Employer” te ontvangen tijdens de officiële plechtigheid georganiseerd door het Top Employers Institute.

Het Top Employers Institute werd meer dan 25 jaar geleden opgericht. Deze internationale instelling erkent werkgevers die uitmuntende arbeidsomstandigheden bieden aan hun medewerkers. Aan de hand van een uitgebreide analyse evalueert de instelling de bedrijfscultuur, het beheer van talent, de voordelen en het loon, de opleidingen en het performance management … Daoust is erg trots dat het dit certificaat in ontvangst mag nemen. Het bedrijf zet zich actief in om een uitstekende werkomgeving te bieden aan zijn medewerkers. De duidelijke en inspirerende visie van Daoust moedigt, in combinatie met ambitieuze doelstellingen, de Daoust-medewerkers aan om hun vaardigheden ten volle te ontwikkelen.

“Een Top Employer-certificaat is vooral de bekroning van de unieke bedrijfscultuur van Daoust, die zich uit in de slagzinnen ‘Welcome to the Family! – die speciale nadruk legt op familie, menselijke en maatschappelijke waarden – en ‘We Love Solutions! – die zich richt op innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Dit laatste komt tot uiting in de ISO 9001-certificering, het Daoust Quality Ecosystem en de Daoust University, die instaat voor de opleiding en de verschillende softwares die intern zijn ontwikkeld”, legt Giles Daoust, CEO van het bedrijf, uit. Daoust heeft de afgelopen jaren verscheidene prijzen en certificeringen behaald, die getuigen van zijn constante inspanningen op het gebied van kwaliteit.

Na de Entrepreneur of the Year award in 2016, een HR Excellence Award in 2017 en de titel van Young Top Manager voor Giles Daoust in 2018, is de Top Employer 2020-certificering nog steeds een mooi blijk van kwaliteit voor dit familiebedrijf van de 3de generatie, dat in 2019 zijn 65ste verjaardag vierde. Daoust is aanwezig in de drie gewesten van het land en heeft momenteel meer dan 60 JobCenters en departementen. Het behaalde een omzet van 250 miljoen euro in 2019. Na een verdrievoudiging van zijn omvang in tien jaar tijd investeert het bedrijf steeds meer in de verbetering van zijn HR-beleid en is het resoluut gericht op de toekomst en op de mens.

 

Informatie: www.daoust.be

Delen