Een zakelijk cadeau om Brussel en zijn ambachtslieden te ontdekken

18 december 2023 om 11:12 

Un concept de boîte gourmande sous forme d’expérience à la découverte du monde de la nourriture bruxellois. Un concept de boîte gourmande sous forme d’expérience à la découverte du monde de la nourriture bruxellois.

Dit is de uitdaging die we zijn aangegaan met het Brussels Discovery Boxes-project. Een concept van een smakelijke doos in de vorm van een ervaring om de wereld van Brusselse voeding te verkennen.

In Brussel, de stad die soms wel het nieuwe Parijs van de culinaire wereld wordt genoemd, zien dagelijks nieuwe ambachtslieden het levenslicht. Met als doel om ze aan u voor te stellen, hebben we de Brussels Discovery Box gecreëerd. Een smakelijke doos met een selectie van producten van 28 van de beste Brusselse ambachtslieden.

Ontworpen als een ervaring

Bovenop het feit dat het een smakelijke doos is, is elke box ontworpen als een ervaring. Deze wordt geleverd met een tijdschrift met uitleg over de ambachtslieden, evenals een kaart van Brussel waar u hun productielocaties kunt vinden.

Lokaal, ambachtelijk en kortebaan

Elke ambachtsman is zorgvuldig geselecteerd. Ze werken allemaal op ambachtelijke wijze, met de nadruk op menselijkheid in het creatie- en productieproces van hun producten. Ze hechten bijzondere waarde aan lokale betrokkenheid, zowel in de ontwikkeling van de lokale economie als in hun toeleveringsketen. En net als bij ons, is hun prioriteit een korte aanvoerketen, met weinig of geen tussenpersonen. De ambachtslieden kennen dus hun leveranciers en de exacte herkomst van hun grondstoffen.

Op maat gemaakt en naar uw wens

Om uw werknemers, klanten of zelfs voor een familiefeest te bedanken, zijn de Brussels Discovery Boxes ontworpen voor alle gelegenheden en smaken. We bieden vooraf samengestelde dozen aan, zoals ontbijt dozen of aperitief dozen, maar vanaf 20 dozen is het ook mogelijk om een op maat gemaakte doos te maken op basis van uw wensen en budget (vanaf 20 euro per doos).

Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website www.tubediscoverybox.be of stuur ons direct een e-mail naar hello@tubebrussels.be.

We zullen graag een aanbieding op maat voor u maken.

 

Over de auteur

 

 

Delen