Groei en welzijn van bedrijven

Door Marc Decorte  - 30 oktober 2019 om 11:10 

D.R. Marc Decorte

Bij ons ondernemers zit groei in de genen gegrift. Elk wezen dat geboren wordt, tracht te groeien en te bloeien. Ook bedrijven doen dat. Ze streven ernaar zich te ontwikkelen, liefst tot vlaggenschip of success story 

De uitdagingen voor onze samenleving en onze ondernemers zijn allemaal kansen om oplossingen te vinden. In het bijzonder dankzij innovatie, wat niet per se gepaard gaat met aanzienlijke middelen of spitstechnologie. Innovatie begint bij de manier waarop we ons eigen bedrijf bekijken. Er schuilt groeipotentieel in onze expertise, in de werkgelegenheid die we bieden en in het welzijn. Groei hebben we nodig, maar dan wel evenwichtig, gecontroleerd en doordacht. Want zo staat die ten dienste van de burgers.  

Wij wensen groei toe aan iedereen die deze ambitie koestert. Want zo ontstaan er nieuwe producten en diensten en verbetert ons dagelijks leven. In deze context lanceerde Beci de Growth Circle, het trefpunt voor bedrijven die willen groeien. 

Wat zijn de voornaamste uitdagingen en groeimogelijkheden voor bedrijven? Die bespreken we binnen de Growth Circle met een breed scala aan belanghebbenden: starters, investeerders, KMO’s en grote ondernemingen. Groei hangt af van factoren als talent, financiële middelen, nieuwe markten, nieuwe technologieën enzovoort.  

 

Succes bereik je via vele wegen. Groei verdient dan ook een kring waar ervaringen en meeslepende verhalen worden verteld. Waar wat de ene heeft geleerd ook voor anderen nuttig blijkt te zijn. Waar het parcours van de ene de vragen van anderen beantwoordt. Een kring waar collega’s en partners samenkomen om de weg te bewandelen naar gezonde groei.  

 

Uit unanieme feedback vernemen we dat onze eerste bijeenkomst relevant, stimulerend en spannend was. Hoe verzamel je een eerste miljoen euro? Op deze praktische vraag kwamen acht sprekers hun mening geven. De eerste editie is nog maar een begin. Samen met u en voor u hopen wij een programma aan te bieden dat perfect aansluit bij uw behoeften. 

Ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten op onze volgende Growth Circle, op 25 november 

 

Marc Decorte, 

Voorzitter van Beci 

Delen