Kobe Verdonck benoemd tot CEO van SD Worx Group

4 oktober 2019 om 16:10 

Kobe Verdonck, tot voor kort bestuurslid van SD Worx Holding NV, strategisch adviseur en lid van het managementteam van SD Worx Holding, volgde in september Steven Van Hoorebeke op als Chief Executive Officer van SD Worx Group NV. 

Kobe is geboren in Gent (België) in 1971 en heeft een masterdiploma in de rechten (Universiteit Gent) en bedrijfskunde (Université Catholique de Louvain). Tijdens zijn bijzonder succesvolle carrière heeft Kobe senior leidinggevende functies opgenomen met toenemende verantwoordelijkheid in internationale bedrijven actief in HR en payroll, in meerdere landen. Zo was hij Chief Executive Officer voor Raet van 2014 tot 2018 en was hij tussen 2007 en 2014 Chief Sales Officer en Executive Director Europe & Latin America bij Northgate Arinso. 

“Ik ben heel enthousiast over mijn benoeming tot CEO van SD Worx Group en ik kijk ernaar uit om samen te werken met de meer dan 4.150 collega’s”, zegt Kobe Verdonck. “De onderneming heeft een grote internationale ambitie en bedient inmiddels al tienduizenden klanten in Europa en elders op het kruispunt van mens en technologie. SD Worx heeft een duidelijk groeiplan voor de toekomst, maar even belangrijk is dat we ook de financiële draagkracht hebben en vooral ook de mensen om het plan uit te voeren. Ik kijk ernaar uit om met mijn kennis van de internationale sector van payroll- en HR-software en -diensten bij te dragen aan dit succes. De HR-wereld verandert snel en met SD Worx werken we onophoudelijk aan de verdere ontwikkeling van betere HR-oplossingen, zodat bedrijven en hun medewerkers zich nog beter op hun klanten kunnen richten. Steven heeft SD Worx tijdens zijn mandaat naar een ongeëvenaard niveau getild en ik kijk ernaar uit om samen met hem en de teams de komende maanden een vlotte overgang te garanderen, met een blijvende focus op de klanten, innovatie en verdere expansie”. 

Informatie: www.sdworx.com 

Delen