MEET Be-Positive, voor liefhebbers van bio en vegetarisch voedsel.

3 oktober 2019 om 18:10 

Be-Positive is gelegen op het Jourdanplein, op een steenworp van de Europese instellingen. De zaak biedt u elke dag een breed scala aan vegetarische lunches en een ruim assortiment aan bioproducten.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Be-Positive ?

Be-Positive is een middelgrote handelszaak, waar u voornamelijk producten afkomstig uit de biologische landbouw vindt (vers of in blik), maar ook heel wat bio artikelen, zoals voedingssupplementen of cosmetica. Het huis biedt ook mooie cateringmogelijkheden: een broodjessysteem en een zeer smakelijk buffet. Dit vegetarische buffet ontstond uit de verbeelding van Michel Fabry, die lange tijd aan het roer stond van het restaurant Shanti in Elsene. Een prachtig palet van smaken geïnspireerd door zowel de mediterrane als de Indiase traditie. Dit aanbod bevat geen vlees, wel bijzonder smakelijke kaasbereidingen en groenten. Dit zelfbedieningsbuffet wisselt elke dag, afhankelijk van wat er op de markt beschikbaar is. De prijs van het gerecht hangt af van het gewicht: het bord wordt gewogen nadat het is samengesteld.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Be-Positive werd bijna tien jaar geleden opgericht door het echtpaar Joseph Turkel en Dominique Lemaire. Joseph bracht het grootste deel van zijn carrière in de internationale hotelwereld door en heeft een sterk gevoel voor management. Zijn echtgenote bezielt de zaak. Het bedrijf heeft nu 10 mensen in dienst. Zij werken in de winkel en het restaurant, in een uitstekende familiesfeer.

 

Aan wie zijn uw producten en diensten gericht? Wat is uw doelgroep?

Gezien de nabijheid van de Europese instellingen zijn onze klanten voornamelijk Europese ambtenaren en trouwe klanten die graag gezond eten en op zoek zijn naar zeer specifieke producten die niet in de supermarkten te vinden zijn.

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten?

Persoonlijke service, advies aan de klant, catering met biologische kwaliteitsproducten en een vers-sapbar. We bieden ook een ruime keuze aan andere bio producten (cosmetica, voedingssupplementen…) die niet overal te vinden zijn.

 

Informatie en contact: www.be-positive.be: – Tel.: +32/2/231.80.01 – Fax: +32/2/231.80.03 – Facebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen