MEET Better Minds at Work, wetenschap ten dienste van welzijn

2 november 2019 om 12:11 

D.R.

Het menselijk kapitaal is ongetwijfeld de meest waardevolle troef van een onderneming. Dankzij een uitgebreid netwerk van deskundigen helpt Better Minds at Work u te investeren in het welzijn en de ontplooiing van uw medewerkers aan de hand van wetenschappelijke vooruitgang. 

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Better Minds at Work ?  

Better Minds at Work is een coachingbedrijf met als rode draad de wil om de vooruitgang van de wetenschap te verspreiden. Op die manier willen we een echte “mentale revolutie” op gang brengen. We willen de nodige kennis over mentale veerkracht verspreiden in alle sectoren en over alle functies, generaties en culturen heen. We zetten wetenschappelijke theorieën om in een praktische, toegankelijke en boeiende aanpak! Voor ons moet de theorie een impact hebben en concrete resultaten opleveren. We willen het verschil maken en de beste zijn in ons vakgebied ... net als u! 

 

Wat is uw specialiteit? 

Better Minds at Work is er om bedrijven te helpen hun ambities waar te maken door middel van professioneel advies, opleiding, inspiratie en (executive) coaching sessies, gericht op de fundamentele ingrediënten van het succes van een bedrijf: beleid en strategie, welzijn, vitaliteit, enthousiasme, ontwikkeling van talent en vaardigheden, betrokkenheid naar de klanten toe, productiviteit, enz. 

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is de doelgroep? 

Aan alle bedrijven die willen investeren in het welzijn en de ontplooiing van hun werknemers, om hen voor te bereiden op de toekomst en hen te helpen zich goed te voelen op het werk, ondanks constante veranderingen. 

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten? 

Ons netwerk van experts bestrijkt alle niches van het menselijk kapitaal. In welk vakgebied uw bedrijf ook actief is, wij vinden voor u de juiste expert, die graag zijn deskundigheid tot uw dienst stelt. Wanneer we met een bedrijf gaan samenwerken, bouwen we echte vertrouwensrelaties op. Wij willen meer zijn dan een consultant: uw partner. Bij Better Minds at Work kunt u rekenen op een persoonlijke en duurzame aanpak. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, gericht op een totaalaanpak van het menselijk kapitaal. 

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team. 

Ons bedrijf werd 5 jaar geleden opgericht en bestaat uit een netwerk van experts in alle niches van human resources 

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden: 

Wij bieden Beci-leden voorkeursvoorwaarden op een conferentie over mentale veerkracht die begin 2020 wordt georganiseerd. Meer informatie volgt binnenkort. 

 

Informatie en contact: https://bettermindsatwork.com/fr/contact/ info@bettermindsatwork.com info@bettermindsatwork.com 081/20.78.78.22 Facebook 

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen