MEET Butterfly & CO, collectieve intelligentie voor een vlot veranderingsproces

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 10 juni 2020 om 11:06 

©Pi

Uw bedrijfscultuur aanpassen aan de uitdagingen van de 21e eeuw: ziedaar de opdracht van Butterfly & CO.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Butterfly & CO?

Wij begeleiden ondernemingen bij de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfscultuur. Wij willen bedrijven in staat stellen een organische transformatie te doorstaan die van binnenuit een verandering teweegbrengt. Hiertoe doen we een beroep op hulpmiddelen rond collectieve intelligentie die zowel relationele als organisatorische aspecten integreren.

 

Hoe zou u uw team kort beschrijven?

Ons team bestaat uit 15 professionele coaches. Omdat we allen meertalig zijn, begeleiden we onze klanten in het Nederlands, het Frans en het Engels.

 

Wat is uw doelgroep?

Onze activiteiten richten zich zowel op privé bedrijven als op NGO’s. Wij focussen niet zozeer op omvang of sector, dan wel op organisaties die hun drijvende krachten echt willen ondersteunen.

 

Waarin onderscheidt u zich volgens u van de concurrentie?

Lef! Je moet pionierswerk verrichten om ondernemingen op een toekomstgerichte manier te begeleiden. Wij durven begane paden te verlaten en ambitieuze uitdagingen aan te gaan. We hebben namelijk veel vertrouwen in humanisme.

 

Een speciale aanbieding voor de leden van Beci:

Aan de leden van Beci bieden we de mogelijkheid om een van onze evenementen bij te wonen. Ze krijgen bovendien 15% korting op een workshop.

 

Informatie en contact:

Site webEmail — 0478 33 80 18

 

Delen