MEET Colliers International Belgium: specialist op het vlak van kantoorinrichting

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 4 oktober 2019 om 15:10 

Colliers International Belgium helpt u bij het optimaal inrichten van uw kantoren, of u nu van nul begint of u er een nieuw kleedje aan wil geven. Met Colliers International Belgium hebt u een garantie van 25 jaar ervaring in de sector. 

 

Welke activiteiten stelt Colliers International Belgium nv voor ? 

 

Colliers International Belgium helpt klanten bij de ontwikkeling van een efficiënt vastgoedbeleid en de uitvoering van een performante kantoorinrichting. 

Onze doelstellingen zijn eenvoudig : 

  • de kosten van onroerend goed bij onze klanten optimaliseren ; 
  • de ecologische voetafdruk van de bedrijven verminderen ;
  • de voldoening van medewerkers op het werk verbeteren dankzij performante concepten en inrichtingen. 

Colliers International Belgium heeft een aangepaste oplossing van de keuze van een pand tot de inrichting en benutting van de werkvloer. 

 

Wat is uw specialiteit  ? 

De inrichting van kantoren en vastgoedadvies. 

 

Wat onderscheidt u van uw concurrenten ? 

De klant is bij ons geen nummer. Wij zetten ons in om uw beste partner te worden bij de ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor uw kantorenvastgoed. Ons doel is eenvoudig : uw vastgoedpatrimonium en werkomgeving optimaliseren dankzij gepersonaliseerde raadgevingen en geïntegreerde oplossingen 

 

Met hoeveel zijn jullie in het bedrijf ? Beschrijf ons uw team in het kort. 

Colliers International Belgium maakt deel uit van de groep Colliers International. Deze groep telt meer dan 16 000 consultants waarvan 40 in België. Ons team, met elkaar aanvullende profielen (ingenieurs, architecten, experten in vastgoed, economisten, binnenhuisarchitecten, facility managers, enz.), biedt innoverende oplossingen aan voor de inrichting en optimalisatie van uw werkomgeving, voor het beheer van uw algemene diensten (facilities) en uw vastgoedpatrimonium. Colliers International Belgium combineert de dienstverlening van een KMO met de dienstenwaaier van grote groepen 

 

Informatie en contact: jean-pascal.lechat@colliers.com 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen