MEET Ellissa clean, uw partner voor netheid

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 9 juli 2020 om 12:07 

@pixinio

MEET Ellissa clean, uw partner voor netheid

“Schoonmaken is ons beroep!” Dat is de slagzin van Ellissa clean, die u een waaier aan de reinigingsdiensten aanbiedt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Ellissa clean?

Wij zijn als schoonmaakbedrijf actief in allerlei diensten. Naast klassieke reinigingsdiensten voor particulieren en bedrijven, specialiseren we ons ook in de schoonmaak van fabrieken, bedrijfsgebouwen en parkings. Wij aanvaarden ook grote reinigingsklussen, bijvoorbeeld aan het einde van de werkzaamheden op een bouwplaats, en we hebben veel expertise in het onderhoud van de ramen.

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ons bedrijf werd in 2018 opgericht en heeft momenteel drie mensen in dienst.

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is de doelgroep?

Wij bieden onze diensten aan iedereen die graag in een kraaknette omgeving woont of werkt. Particulieren, professionals, industrieën, handelszaken … Wij voldoen aan uw behoeften met oplossingen op maat.

 

Waarin onderscheidt u zich volgens u van de concurrentie?

Zorgvuldigheid, de naleving van hygiënevoorschriften (zeker nu!), de vertrouwensrelatie met onze klanten en zeer competitieve tarieven.

 

Een speciale aanbieding voor de leden van Beci: een voorkeurtarief dat per geval wordt bepaald aan de hand van de behoeften.

Informatie en contact: http://ellisaclean.beInfo.ellissa.clean@gmail.com — 0479/11.39.41

Delen