MEET extra dimensions, de verandering-professionals

11 oktober 2019 om 15:10 

Verandering, zelfs gewild, is soms moeilijk te vatten. Ontdek uw ‘extra dimensies’ dankzij gepersonaliseerde ondersteuning.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, extra dimensions ?

extra dimensions boeit zich voor verandering en hoe mensen daarop reageren, vooral in een wispelturige professionele omgeving onder constante druk. Ons bedrijf ondersteunt zijn klanten, organisaties of individuen, in hun parcours om hun ontwikkeling te vergemakkelijken.

Wij richten ons tot bedrijfsleiders, hun teams of individuen om hen te begeleiden naar meer effectiviteit, leiderschap, teamcohesie en motivatie op alle niveaus.

Het is een andere begeleiding, waardoor u uw “extra dimensie” – vandaar de naam “extra dimensions” – kunt ontdekken en uw doelstellingen vlotter bereikt.

 

Wat is uw specialiteit?

We richten ons op de menselijke kant van verandering: hoe we onszelf kunnen motiveren om onze doelen te bereiken en vooral om hindernissen te omzeilen of weg te werken. Elke route is echter anders en gekoppeld aan een bepaald doel. Onze aanpak is dan ook flexibel en aangepast aan elke specifieke behoefte.

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is uw doelgroep?

Onze diensten richten zich tot elke organisatie of persoon die een grote verandering in zijn of haar parcours doormaakt en die bij deze omwenteling steun zoekt om zo snel mogelijk betere resultaten te boeken.

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten?

In onze aanpak plaatsen we het functioneren van het individu centraal in de verandering, waarbij we rekening houden met verschillende methoden voor procesverandering. Een proces kan niet worden aangepast of gewijzigd als ons gedrag ongewijzigd blijft. Het is inderdaad onmogelijk om problemen op te lossen als je op dezelfde manier blijft denken en nadenken. Onze aanpak put inspiratie uit verschillende trends in de sociale en menswetenschappen. We koppelen deze aanpak aan een effectief coachingproces, meteen goed om alles op een innoverende en boeiende manier in vraag te stellen.

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden:

Wij bieden Beci-leden een korting van 20% op de VIP2A-motivatiedynamiekanalyse, als onderdeel van een individuele coaching (in bedrijfsverband of privé).

 

Informatie en contact: www.extra-dimensions.be – 0473 64 23 04 – Facebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen