MEET FCR Media, de digitale marketingpartner voor zelfstandigen en KMO’s.

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 23 september 2019 om 09:09 

D.R.

Zoekt u meer zichtbaarheid om meer klanten aan te trekken en uw doelstellingen te bereiken? FCR Media ontwikkelt voor u digitale marketingcampagnes op maat.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, FCR Media?

FCR Media is het grootste digitale marketingbureau voor KMO’s en zelfstandigen in België. FCR Media bestaat als zodanig sinds 2016, maar heeft 50 jaar ervaring met de KMO-markt. Concreet helpen we zelfstandigen en KMO’s zich te ontwikkelen door hen optimaal zichtbaar te maken in de grootste bedrijvengids van België: www.goudengids.be. Daarnaast helpen wij hen ook om in het algemeen zichtbaarder te zijn op het internet en op sociale netwerken. Ons team van experts maakt dagelijks websites, video’s, Google- en Facebook-advertenties en nog veel meer.

 

Voor wie zijn uw producten en diensten bestemd ? Wat is uw doelgroep?

Onze producten richten zich tot zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen. Wij stimuleren hun verkoop met onze digitale marketingoplossingen. Dankzij onze gemotiveerde en resultaatgerichte collega’s hebben we al 30.000 tevreden klanten. Digitale marketing is voortdurend in ontwikkeling. Tijdens onze eerste gesprekken met ondernemers vermelden ze vaak dezelfde problemen: “ik heb geen tijd, ik weet niet waar ik moet beginnen en ik kan de jongste trends en ontwikkelingen niet volgen”. Ons team houdt rekening met de specifieke behoeften van elke klant om digitale oplossingen te implementeren die hem helpen zijn doelstellingen te bereiken.

 

Wat maakt u volgens u anders dan de concurrenten?

Wij werken samen met Google en zijn de enige partner van Bing Ads in België. We hebben een intern team van Google en Facebook gecertificeerde digitale experts in huis. KMO’s en zelfstandigen doen een beroep op FCR Media voor al hun digitale marketingoplossingen. Wij zijn een one-stop-shop.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

We hebben 294 gemotiveerde medewerkers in twee kantoren, in Anderlecht en Berchem.

 

Informatie en contactgegevens: 078/15.15.25 – www.fcrmedia.beFacebook

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen