MEET Green Lab, het ginparadijs…

Door GaĆ«lle Hoogsteyn  - 9 september 2019 om 15:09 

180 soorten gin, zelfgemaakte recepten, seizoensproducten en een dynamisch team:dit zijn de ingrediƫnten van het succes van GREEN LAB.

Wat zijn de kenmerken van uw bedrijf, GREEN LAB?

GREEN LAB, de ontmoetingsplaats voor kenners, werd opgericht in 2014 en staat onder leiding van een dynamisch vrouwenduo. Hier draait alles rond gin: 180 verschillende ginsoorten en 12 soorten tonics. Kortom, de grootste ginbar van Brussel!

De bereidingen zijn traditioneel en de infusies en siropen die de cocktails op smaak brengen zijn zelfgemaakt. U vindt er ook uitstekende absint en een breed scala aan cocktails. Alle cocktails zijn originele creaties en veranderen elke maand met de seizoensproducten.

 

Wat maakt u volgens u anders dan uw concurrenten?

Kenmerkend is ongetwijfeld de verscheidenheid en originaliteit van onze producten en de onberispelijke service.

 

Wie kunnen we zoal tegenkomen bij GREEN LAB?

Ā Al wie van een drankje houdt is welkom! Onze diensten zijn gericht op iedereen, of u nu een amateur bent of al een fijne kenner. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit mensen uit de buurt, die genieten van de plek en regelmatig terugkomen.

Gezien onze situatie trekken we ook veel collega’s aan voor afterworks. Voel je vrij om onze speciale evenementen te volgen op onze Facebook pagina.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ons team bestaat uit 6 personen: 2 bedrijfsleidsters, 3 medewerkers en een student. We zijn allemaal jong, gepassioneerd en gemotiveerd, en dat voel je ongetwijfeld in de sfeer van de bar.

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen