MEET Hackages, specialist in nieuwe web- en mobieltechnologieën

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 4 oktober 2019 om 15:10 

Met Hackages blijft u altijd op de hoogte van de laatste web- en mobielnieuwtjes dankzij onze trainings- en ondersteuningsprogramma’s 

 

Wat zijn de activiteiten van Hackages ? 

Hackages specialiseert zich in nieuwe web- en mobiele technologieën. Wij informeren ingenieurs en developpers over de laatste web- en mobielnieuwtjes. Daarvoor hebben wij nieuwe opleidingsmethodologieën ontwikkeld voor een soepele en efficiënte overdracht van technologische kennis over React, Angular, JavaScript, VueJS, Java, TypeScript, enz. Hackages stelt ook begeleiding voor bij technische projecten met deze technologieën. Wij hebben intussen een community opgericht van meer dan 7000 ingenieurs en developpers in Europese grootsteden als Brussel, Amsterdam, Dublin, Parijs en Luxemburg. 

 

Sinds wanneer bestaat Hackages ? 

Hackages werd officieel opgericht op 30 augustus 2016 in Brussel. Het concept van avondsessies programmatie werd echter reeds in 2014 gelanceerd door Davy Engone, de stichter van het bedrijf. De workshops buiten de werkuren zijn een unieke kans voor permanente vorming en om al werkend zijn passie te delen met andere leden van de community. 

 

Tot wie richten die diensten zich ? Wie is de doelgroep ? 

Onze diensten richten zich tot ingenieurs en developers met een zekere ervaring die zich constant willen bijscholen en verbeteren. 

 

Wat onderscheidt u van uw concurrenten ? 

Persoonlijke interactie met de developers die hun vaardigheden willen uitbreiden is bij ons essentieel. Onze trainers kunnen zo nodig een gepersonaliseerde begeleiding aanbieden. Een ander sterk punt van de opleidingen is de methodologie voor programmatieoefeningen die dicht aanleunt bij de technische realiteit van de projecten. 

 

Met hoeveel zijn jullie in het bedrijf ? Beschrijf ons uw team in het kort. 

Ons team telt 25 personen waarvan 18 ingenieurs, 6 personen voor de business (operations and strategy, verkoop, marketing en communicatie) en 1 designer. 

 

Uw speciaal aanbod voor de Beci-leden ?  

5% korting op ons opleidingsaanbod met de code BECI_HACKAGES 

 

Informatie en contact: info@hackages.iobusiness.hackages.ioFacebook 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen