MEET PAMS, wanneer ecologie en netheid hand in hand gaan

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 3 september 2019 om 15:09 

D.R.

Met 50 jaar ervaring in de productie van duurzame producten en het ontwerpen van effectieve reinigingsmethoden biedt PAMS innovatieve en milieuvriendelijke producten.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, PAMS?

PAMS werd in 1973 opgericht als een innovatief concept dat veel tijd bespaart in onderhoud en reiniging. Deze 100 procent Zwitserse methode werkt op basis van een duurzaam concentraat, vermijdt herhaalde aankopen (die vervuiling veroorzaken) en vereist geen spoeling: u bespaart dus extra water. Onze plastic verpakkingen zijn herbruikbaar: we gooien niets weg en streven naar nul afval.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ons team bestaat uit een twintigtal mensen, waaronder consultants die zeer gespecialiseerd zijn in menselijk contact en veldwerk.

 

Wat is uw doelgroep?

Onze producten zijn bestemd voor alle mensen die de kast vol huishoudelijke producten beu zijn en meer ecologische oplossingen zoeken. Wij richten ons zowel op particulieren als op bedrijven en industrie.

 

Wat is uw specialiteit?

Duurzame reinigingsconcentraten combineren een methode die op bijna 50 jaar ervaring berust.

 

Wat maakt u volgens u anders dan de concurrenten?

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten is ons duurzaamheidsbeleid en de totale afwezigheid van plastic afval, sinds de oprichting van het bedrijf. Wij bieden ook een efficiënte en gepersonaliseerde service. Tijdens demonstratiebijeenkomsten en regelmatige bezoeken adviseren onze experts u en luisteren ze naar uw wensen, of u nu een beginner bent of een ervaren gebruiker van PAMS-producten.

 

Een speciale aanbiedingvoor Beci?

Voor elke eerste bestelling bij PAMS bieden wij u zeer ergonomische reinigingsaccessoires aan.

 

Informatie en contacten:contact@pams.ch– https://www.pams.ch

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen