MEET PartyEventing, want smullen kun je op 1001 manieren

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 21 juli 2020 om 12:07 

Événement privé ou professionnel ? Envie de tradition ou d’originalité ? Besoin de matériel pour votre catering ? ©Unsplash

Een privé of bedrijfsevenement? Eerder klassiek of op zoek naar originaliteit? Hebt u materiaal nodig? PartyEventing is er voor u.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, PartyEventing?

De in 2008 opgerichte PartyEventing is een creatief cateringbureau. Catering is namelijk de kern van onze activiteit. Wij bieden gevarieerde en originele formules aan. U kunt natuurlijk kiezen voor een buffet of een klassieke traiteurdienst. Of de voorkeur geven aan originaliteit en één van onze food trucks. Frietjes of hamburgers, u kiest! Bovendien verhuren wij ook materiaal voor uw privé of bedrijfsevenementen.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Wij zijn een team van vijf mensen, van wie twee administratief werk verrichten en de andere drie gerechten voorbereiden en apparatuur verhuren.

 

Voor wie zijn uw diensten bestemd? Wat is uw doelgroep?

We werken zowel voor ondernemingen als voor particulieren die zich graag laten begeleiden door professionals in de organisatie van hun evenementen.

 

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrentie?

De aangeboden service, de kwaliteit van onze producten, een goede prijs-kwaliteitverhouding, onze flexibiliteit en vooral onze passie voor het vak en de goede sfeer!

 

De speciale aanbieding voor de leden van Beci: 5% korting op onze diensten.

 

Informatie en contact: Site web — 0498/50.30.06 — Facebook

Delen