MEET Pugh & Co International, een familiebedrijf ten dienste van de industrie

20 november 2019 om 15:11 

Nu al 60 jaar lang verkoopt Pugh & Co International producten en diensten aan de industrie, voor de behandeling van metalen oppervlakken en water, met respect voor het milieu.  

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Pugh & Co International? 

Pugh & Co International werd opgericht in 1947. Dit familiebedrijf levert producten en diensten aan de industrie. De onderneming is onderverdeeld in drie divisies die de kwaliteitsprincipes van de ISO 9001-norm naleven. Deze drie activiteiten zijn de behandeling van metalen oppervlakten (roestconvertors en hechtprimers), de behandeling van water (antikalkmiddelen en waterontharders) en de distributie van natuurlijke chemicaliën (voor cosmetica en brouwerijen). Respect voor het milieu is een prioritaire doelstelling in onze drie ontwikkelingsgebieden. 

 

Wat is uw specialiteit? 

De ontwikkeling van milieuvriendelijke oplossingen en formuleringen op het gebied van oppervlaktebehandeling en waterzuivering (kalksteen), naast de levering van natuurlijke chemische specialiteiten. 

 

Aan wie zijn uw producten en diensten gericht? Wat is de doelgroep? 

Onze klanten zijn verffabrikanten, doe-het-zelf-bedrijven, groothandelaren in sanitair, installateurs (loodgieterij en verwarming) en ten slotte cosmeticaproducenten en brouwerijen. 

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten? 

Onze expertise op het gebied van roestpassivering, meer dan 60 jaar ervaring met kalkbestrijding, onze kennis van de cosmeticaformulering en van de brouwerijensector. 

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team. 

Wij zijn een team van 16 personen, bestaande uit productiemedewerkers, technici, administratieve en commerciële krachten en het managementteam, dat instaat voor de ontwikkeling van het bedrijf. 

 

Informatie en contact: www.pugh.be +32 2 732 27 77 info@pugh.be 

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen