MEET The Hotel Brussels, een rustpunt in de modewijk

22 juli 2020 om 12:07 

The Hotel

Voor toeristen én voor zakenreizigers is The Hotel Brussels de perfecte uitvalsbasis om van Brussel te genieten. Je kunt er na een drukke werkdag  ook terecht voor een gastronomische maaltijd.

 

Wat zijn de activiteiten van The Hotel Brussels?

We zijn een hotel gevestigd in een van de hoogste gebouwen van Brussel, op minder dan 15 minuten wandelen van de Grote Markt. Bij ons kun je genieten van een ongeëvenaard verblijf in kamers met airconditioning, flatscreen-tv, een kluisje voor een laptop van 33 cm en een Nespresso-koffiezetapparaat. De onbeperkte WiFi en de minibar, die we dagelijks aanvullen, zijn gratis. Gasten kunnen genieten van gastronomische gerechten in het restaurant van het hotel of van meer klassieke gerechten aan de bar.

 

Sinds wanneer bestaat het hotel?

Sinds 2013.

 

Met hoeveel zijn jullie?

We hebben 135 werknemers in dienst.

 

Voor wie zijn uw diensten bestemd? Wat is de doelgroep?

Alle toeristen die een leuke plek in de hoofdstad zoeken om te overnachten. We hebben ook alle nodige infrastructuur om het zakenreizigers comfortabel te maken.

 

Wat onderscheidt u van de concurrentie?

Naast de uitstraling van het hotel, de toegankelijkheid en de security is zeker de locatie een grote troef. Metrostation Louise ligt op 200 meter afstand en biedt vlotte verbindingen naar het stadscentrum. De beroemde boetieks en winkels aan de Louizalaan bevinden zich op 300 meter afstand. We zijn slechts 700 meter verwijderd van het Magritte Museum. En last but not least is er het panorama over de stad. Op de 23ste verdieping, waar een moderne fitnessruimte en een spa met een sauna en een hamam zijn gevestigd, heb je een wonderlijk uitzicht over Brussel.

 

Informatie en contact: +32 2 504 11 11 — book@thehotel.be —www.thehotel.be – https://www.facebook.com/thehotelbrussels/

Delen